Daca o imagine face cat o mie de cuvinte cate cuvinte fac 1000 de miliarde de fotografii?

Continutul este rege si batalia pentru continut ne pune astazi in fata unor cifre uluitoare care arata cantitatea si calitatea crescanda a fotografiilor ce se incarca in internet.

Ca si cum acest lucru nu ar fi suficient a aparut si o combinatie a imaginii si a cuvantului intr-o structurare superiaora, un fel de “materie superior organizata” a imaginii: aceasta este infograficul.  

Nu numai prezentarile, printul, BTL-ul absorb astazi imagini si fotografii dar un numar crescand exponential de Intraneturi si site-uri Internet absorb un numar fabulos de fotografii, imagini si filme. Cate poze sunt uploadate pe internet in fiecare minut? 200000 de imagini se incarca numai pe Facebook in fiecare minut si 27.800 pe instagram. 800 de miliarde de poze vor fi facute in lume in 2014 daca se va continua acest trend. Numai Yahoo Flickr a incarcat pe site-ul sau 8 miliarde de poze. Colectia de fotografii a Facebook’s contine 140 miliarde de poze, de 10,000 de ori mai mare decat cea a Library of Congress.

foto pe facebook 

Dreamstime este unul dintre liderii mondiali în fotografie de stoc și un furnizor de încredere pentru imagini digitale de înaltă calitate la prețuri accesibile. Online din 2000 pentru fotografie de stoc, Dreamstime a evoluat într-o comunitate puternica și activa.

In iunie 2013 Dreamstime avea 6 milioane de membri înregistrați, mai mult de 157.000 de fotografi care contribuie și peste 17.500.000 imagini, ilustrații, cliparts și vectori. Cu mai mult de 11 milioane de vizitatori unici lunar, agenția ocupă locul 2 în audiență intre site-urile de fotografie de stoc și de acordare a licențelor de imagine la nivel mondial.  In afara acestor biblioteci virtuale astazi este mai usor ca oricand sa printezi un album de fotografie la orice calitate cu aproape zero costuri initiale prin sistemul Print On Demand – POD.

Acest continut fabulos este sustinut de un arsenal tot mai sofisticat de productie de fotografie, camere foto si programe de prelucrare a imaginilor si aceasta tehnologie din ce in ce mai puternica este dublata de un know how pe masura. Va oferim in continuare tot ce trebuie sa stiti pentru a intra in imperiul in care continutul este rege. Tehnologia singura nu ajuta prea mult: sa nu uitam ca bienalele de fotografie de la Dalles erau supraaglomerate desi Mihailopol nu avea tehnologia foto pe care o are astazi orice pusti.

Total Training in Commercial Photography
Cel mai bun și mai complet curs de instruire online în fotografie comercială pe Web 

Fotografia comerciala este unul dintre cel mai bine plătit domeniu în industrie. Cotele pot  fi de la 1000 dolari, 2000 dolari, și chiar 5000 dolari pe zi, plus cheltuielile. Un curs pentru cei care doresc să devină un fotograf comercial profesionist.

Shoot 2 Sale

un sistem testat pentru a va creste profiturile in afacerea cu fotografii

Secrets of Magazine Model Photography

Cursul total despre cum sa fotografiezi modele si sa obtii publicarea in reviste. Doua ore de video din culise
Wildlife Photography: How To Get Close
Your First $100 Photography Gig

Invata cum sa incepi un business cu fotografii si sa faci primii 100$ facand ceea ce iti place
 
 
Amazing Photography Secrets
 
Invata sa faci fotografii incredibile pentru oameni, natura si calatorii – un ghid al incepatorului
 
Amazing Sunset Photography

Acest curs de fotografie acopera tot ce ai nevoie pentru a face cele mai frumoase poze cu apusuri de soare 
 
Digital Photography Made Simple™
Digital Photography: Capturing the Moment
 
Digital SLR Cameras & Photography For Dummies
 
Getting Started in Photography
How to Manage a Profitable Photography Studio
iPhone Photography Secrets
Natural Light Fashion / Beauty Photography
 
Supercharge Your Photography Website
 
The Art of Mobile Photography

The Complete Digital Photography Course Amazon Top Seller

Acest curs de Photography are tot ce aveti nevoie pentru a incepe sa inveti cum sa faci poze profesionale imediat
 

DESPRE AUTOR

sorinelb-150x150

Salut! Numele meu este Sorinel Balan si vreau sa-ti urez bun venit pe blogul meu. Scriu saptamanal despre cum poti sa castigi mai mult invatand mai mult despre it, social media, e-learning, intranet: stiri, tendinte, strategii, cursuri, tips&tricks.

Pentru a fii mereu în contact cu ultimele noutati, te invit să te abonezi AICI. Stii mai mult, castigi mai mult