Una din cele mai interesante povestiri din Ramayana este cel mai ades trecuta cu vederea pentru ca este inclusa la categoria mituri, dar nu in sensul lui Mircea Eliade de paternuri ale realitatii, ci in cel comun, de povesti imaginare neadevarate.

Povestea regelui Vishwamitra ne-a atras atentia deorece anumite aspecte ale realitatii zilelor noastre incarcate de revolutii tehnologice dar si de elementele unei noi revolutii a constiintei ne determina sa credem ca timpul, ciclic in structura lui, ne plaseaza din nou in orizontul paradigmei lui Vishwamitra.

Care este povestea lui uluitoare? Regele Trishanku a murit iar acest rishi legendar care era Vishwamitra a considerat ca regele merita sa urce la cer cu tot cu trupul sau fizic.Rishi Vishwamitra ajutat si de puterile lui ascetice a inceput sa performeze Yagya, proceduri vedice ale constiintei, pentru ca regele Trishanku sa urce la ceruri cu trupul sau fizic. Acesta a inceput ascensiunea spre cer dar ajuns acolo a trezit nemultumirea zeilor care sub conducera lui Indra au refuzat accesul lui Trishanku si astfel acest a inceput sa coboare incet spre Pamant. Trishanku a implorat ajutorul lui Vishwamitra care din nou si-a utilizat puterile de creatie dar de asta data el a inceput sa creze un cer paralel, un nou firmament care ameninta suprematia zeilor. Cutremurati de puterile acestui Rishi legendar panheonul zeilor vedici condusi de Indra a cedat in fata argumentelor lui Vishwamitra. Trishanku a putut sa urce.[continua sa citesti...]

Daca te-ai gandit cel putin odata in viata sa publici o carte, memoriile, amintirile din copilarie, un album de poze de familie, un model portfolio book, un material pentru o teza de doctorat sau lucrarea de doctorat, etc probabil ca te intereseaza ce am scris mai jos.

Stiai ca astazi datorita tehnologiei POD este posibil sa publici o carte, un cantec sau un film cu aproape zero costuri de productie si pe deasupra ele sa-ti fie distribuite de Amazon,com, cea mai mare librarie din lume?

Nu, nu este un hoax, este o revolutie tacuta in publishing. Deviza revolutiilor nu mai este astazi “ocupati garile” ci… ocupati Amazon,com :) Din august 2007 cand CreateSpace, an Amazon Business, a lansat Books on Demand Self-Publishing Service for Authors expresia a vazut lumina tiparului nu mai are sens. Apoi totul a fost mutat pe platforma proprie KDP:  https://kdp.amazon.com/ Incepe cu aceasta pagina si vizualizeaza materialul video f scurt de aici:  https://kdp.amazon.com/en_US/ Mai jos sunt cateva cursuri MOOC de la =&3=& (easy login cu FB) despre sistemul =&4=& de la  https://kdp.amazon.com/ ,  de la Amazon,com=&6=&Earth’s Biggest Selection.si o carte,  . Cursurile de mai jos iti scutesc mult timp pt ca stii exact ce sa faci ca sa iesi cu proiectul tau la Amazon,com=&8=&. How to Self Publish Your Book Using Amazon’s KDP – video tutorial  >>> https://youtu.be/bqDONKs6rs8 Amazon KDP Print and Ebook Tutorial  >>>  https://youtu.be/5rJC7wx5fUY   CURSURI Amazon KDP Low and No Content Self Publishing – Learn How to Create and Publish Low Content Books on Amazon for Passive Income  Kindle Publishing Crash Course – Writing, Publishing, Marketing, Selling eBooks on Amazon[continua sa citesti...]