Health Apps, aplicatiile de sanatate sunt pe cale sa devina un trend important care are toate sansele sa devina un megatrend daca, si numai daca, vor incerca sa tina cont de prima lege a naturii referitor la sanatate: functia mentine organul.

Daca aplicatiile vor tinde sa mentina, sa antreneze si sa sustina functiile pe care acum tind sa le inlocuiasca vor putea fi un megatrend. Iata cateva exemple.

10 apps 4 health |  15 health apps |

Ce vrem sa spunem este ca multe aplicatii fac anumite functii dar in timp tind sa uzurpe functii naturale ale fiintei umane pentru ca in final sa le distruga definitiv. Un exemplu simplu ar fi tehnologiile de stocare si memorare care ar trebui sa amplifice dar inlocuiesc doar functia memoriei umane. Astazi cu greu mai gasesti oameni care sa stie pe de rost o poezie dar in India antica Ramayana care are 32 000 de vresuri era transmisa oral.

Ce vrem sa spunem este ca aplicatiile ar trebui sa aibe si o functie de antrenare a functiei, un proces de amplificare a ei si sa nu tinda la aplicarea ei.[continua sa citesti...]