Multa vreme am crezut ca cel mai inalt standard de,  profesionalism in achizitii este sa ceri trei oferte.

Pana cand intro zi am vazut un demo Achizio  Am realizat ca eram in epoca de piatra a conceptiilor despre procurement. Cu Achizio poti crea in cateva minute o invitatie la negociere, in alte cateva minute, secunde daca furnizorii sunt deja in baza de date, trimiti invitatiile si restul este doar o supraveghere atenta a procesului care, daca nu sunt intrebari din partea furnizorilor este automat si transparent. De cele mai multe ori, dupa setarea extrem de simpla a unei licitatii, poti face economii in procesul de achizitii doar privind.

Daca e vorba de o interventie in proces ce ar putea fi? De exemplu incepe licitatia si dai click pe activitate, in platforma poti vedea cine este logat si cine nu, si vezi ca un furnizor nu este online. Te gandesti ca probabil a uitat sa se conecteze si dai un telefon pentru un kind reminder. Sau ar mai putea fi la sfarsit efortul de a da click pe raport pentru a scoate raportul licitatiei.

Daca arhitectura spatiilor de lucru virtuale ar face nominalizari pe baza usurintei cu care lucrezi, a confortului si simplitatii operatiunilor versus eficienta, Achzio ar fi o nominalizare.

 

 


DESPRE AUTOR

sorinelb-150x150

Salut! Numele meu este Sorinel Balan si vreau sa-ti urez bun venit pe blogul meu. Scriu saptamanal despre cum poti sa cresti mai mult invatand mai mult despre it, social media, e-learning, intranet: stiri, tendinte, strategii, cursuri, tips&tricks.

Pentru a fii mereu în contact cu ultimele noutati, te invit să te abonezi AICI. Stii mai mult, castigi mai mult


One thought on “Achizio – transparența în procurement

Comments are closed.