About me

Salut! Numele meu este Sorinel Balan şi vreau să-ţi urez bine ai venit pe blogul meu. Scriu saptamanal despre cum sa castigi mai mult invatand mai mult despre it, social media, e-learning: stiri, tendinte, strategii, cursuri, tips&tricks. Pentru a fii mereu în contact cu ultimele noutăţi, te invit să te abonezi AICI. Stii mai mult, castigi mai mult! Lucrez in IT din 71, am fost martorul primei interconectari a doua calculatoare si al primului sistem de operare romanesc. M-am conectat la Internet inainte de aparitia primului browser – Mozaic. Am facut primele site-uri cu edtorul de la Netscape, am castigat primul dolar pe net in anul debutului e-commerce si m-am alaturat revolutiei tacute a internetului – affiliate marketing – de la lansarea conceptului de catre Amazon.com in 1997. Sunt blogger din 2006 Am creat prima versiunea a Intranetului unei organizatiei de prima marime de la viziune  pana la implementare si adminstrare de continut.. Intranetul creat de mine a fost apreciat ca un activ important al organizatiei si a fost evaluat la 88% cu Intranet Review Toolkit.

mai multe despre Sorinel Balan


DESPRE AUTOR

sorinelb-150x150

Salut! Numele meu este Sorinel Balan si vreau sa-ti urez bun venit pe blogul meu. Scriu saptamanal despre cum poti sa castigi mai mult invatand mai mult despre it, social media, e-learning: stiri, tendinte, strategii, cursuri, tips&tricks.

Pentru a fii mereu în contact cu ultimele noutati, te invit să te abonezi AICI. Stii mai mult, castigi mai mult


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>