Ce mai fac?

De multe ori fiecare din noi trebuie sa raspunda la intrebarea “Ce mai faci?”, adesea retorica, sau doar un semnal al interesului pentru persoana noastra. Dar m-am gandit ca ar fi util sa am in signiture o pagina in care sa actualizez mereu ce fac in contextul a ce am facut si intentionez sa fac in viitor.

O pagina de acest gen te ajuta sa raspunzi mereu cu acuratete la intrebarea cea mai frecventa, intareste brandul personal si te ajuta sa vezi cat de activ esti si, in functie de ceea ce faci, sa-ti redefinesti mereu planurile pe termen lung. In plus un raspuns bine structurat la aceasta intrebare ii ajuta pe cei care citesc sa-ti ofere un feedback mai bun.

10.032017

Ma updatez in sharepoint deorece cred ca in continuare ca un Intranet bine facut este un pas in viitorul emergen al organizatiei viitorului. Am facut un curs de Microsoft Teams pe Microsoft Virtual Academy si am instalat aplicatia pentru desktop si mobile. Cat de curand noi cei de la Zen IT http://zen-it.ro/index.php/despre-noi o vom putea implementa in orice organizatie MS Teams.

Am organizat foarte multe licitatii online pe http://achizitii-online.ro/ si sunt in continuare fascinat de usurinta cu care poti face achizitii folosind o astfel de platforma.

Am cheltuit un buget de peste 200K $ in Google Adwords Grant pana acum. Google trece acest program intr-o noua etapa in care ONG-urile sunt invitate sa se alature https://www.google.com/nonprofits/  si apoi sa se valideze prin https://www.techsoup.ro/ . Am facut toate eforturile necesare pentru aceasta certificare.

Am mai facut mici modificari la http://artizanatshopron.ro/ si cateva modificari cu Google Tag Manager pentru http://diva-bride.ro/ ca sa scadem bounce rate-ul.

Am incercatsa utilizez SocialOmps si Hotwuite pentru campaniile http://www.phill.ro/

31.10.2016

Am facut pentru a treia oara cursul MITx: 15.671.1x u.lab: Leading From the Emerging Future. Prototipul cu care am participat de data asta a fost Retirement 4.0 .

Consultanta SEO pentru http://artizanatshopron.ro/

Consultanta SEO si operatiuni SEO on site pe toate fisierele imagine, peste 1000, Title si ALT, si paginile site-ului 120 META Title si Description pentru site-ul  http://diva-bride.ro/  . Am utilizat Yoast, un plugin SEO foarte tare.

Consultanta e-commerce pentru http://ecasual.ro/: instalare, SEO, content.  Am creat un prototip de magazin virtual plus blog care poate fi livrat oricui, la cheie, ramanand doar sa puna produsele si sa creeze continut. Ar putea fi integrat intr-un framework numit content 4.0, Shop 4 heaven sau Sein Engine Optimisation.

Am facut un research in calitate de consultant http://zen-it.ro pe tema navigarii intranet, information arhitecture.

E-procurement pe http://achizitii-online.ro/

18.12.2015

Am facut recent cursul MIT Transforming Business, Society, and Self with U.Lab  ultimul LIVE al cursului a avut loc recent. Acest curs m-a ajutat sa validez si sa reformulez sau sa valorific un model mai vechi, modelul Transnet, sau chiar si mai vechiul model al Calculatorului cu dubla interfata elaborand, probabil pentru prima oara in lume, prototipul unui Intranet 4.0 si, sa ma gandesc sa ma rebranduiesc ca Intranet DADDY. Ce ziceti de.. Intranet 4.0 by Intranet DADDY.

Pentru a valida ideea am facut o propunere nou infiintatului minister  MCPDC – Ministerul pentru Consultare Publică și Dialog Civic de a adopta solutia Intranet 4.0. Vezi propunerea noastra Intranet 4.0 pentru MCPDC. Am mai elaborat o schita deschisa pentru un proiect de tara inspirat de acest curs MIT si modelul Tahnologiei Maharishi a Campului Unificat, vezi si contribuie si tu la Romania 4.0. Vezi si prototipul Intranet 4.0 creat pe site-ul Presencing.com

Sunt webmaster al site-ului ro.tm.org, aplica si tu pentru o prezentare gratuita, si gestionez programul Google Ad Grants pentru AMTR – Asociatia de MT din Romania.

De ziua mea mi-am facut cadou un curs Framestorming, vezi cateva idei despre context in acest articol de blog despre Transframing si mi-am cumparat doua scaune de bar pentru a crea un spatiu multifunctional in care AMTR si Asociatia Blocului 91 convietuiesc, unul in balcon, ghiciti cine si unul in sufragerie.   

A photo posted by Sorinel Balan (@sorinelbalan) on

A photo posted by Sorinel Balan (@sorinelbalan) on


DESPRE AUTOR

sorinelb-150x150

Salut! Numele meu este Sorinel Balan si vreau sa-ti urez bun venit pe blogul meu. Scriu saptamanal despre cum poti sa castigi mai mult invatand mai mult despre it, social media, e-learning: stiri, tendinte, strategii, cursuri, tips&tricks.

Pentru a fii mereu în contact cu ultimele noutati, te invit să te abonezi AICI. Stii mai mult, castigi mai mult