Civic

Vom posta aici atitudini civice luate in diferite roluri si situatii inclusiv atitudini civice ale blogului computers-40

Civismul poate fi contagios sau viral si din acest motiv cred ca aceste atitudini trebuie sa fie deschise pentru a inspira eventual noi atitudini sau pentru a oferi idei si impulsuri pentru alte acte de civism.

Interventie Pricopie pe FB

Domnule Ministru pentru ca Google se va implica in Massive Open Online Courses MOOC prin parteneriat cu EDX, vezi http://mooc.org/, va pun urmatoarea intrebare: pe cand niste MOOC romanesti? De ce nici o universitate din Romania nu este partener aici: https://www.edx.org/schools-partners cea mai tare platforma de e-learning de pe planeta sau pe alte platforme MOOC cum ar fi Udemy http://bit.ly/1hT3SJw ? Am facut recent Entrepreneurship 101 un MOOC oferit de MIT prin EDX si ma doare sufletul ca nu l-au facut un milion de romani pentru ca a fost gratis si nu exista scoala de antreprenoriat mai tare ca cea de la MIT

Comnet FB ref la un articol despre make mony working from home

Interventie pe FB la un post de Ioana Petrescu

Excelenta idee. Dar nu numai incluse in programe educationale dar ele trebuie sa fie obiectul unor MOOC romanesti. De ce nici o universitate din romania nu este partener aici https://www.edx.org/schools-partners cea mai tare platforma de e-learning de pe planeta sau pe alte platforme MOOC?

Fragment din petitie catre VicePrim Ministrul Gabriel Oprea

Credem ca se incalca un principiu de drept atunci cand se inchide apa calda si caldura unui bloc intreg pentru o persoana. Ne intoarcem in feudalism cand pentru un datornic era pedepsita toata feuda. Acest lucru s-ar putea rezolva de catre RADET si APA NOVA prin debransare si aducerea agentului sau apei la usa cu un contoar si in acest fel se respecta dreptul constitutional la un trai decent pentru ca I se dau utilitati la usa, e raspunderea lui sa le distribuie in casa, dar cand nu plateste va fi foarte usor sa fie oprite asa cum se intampla la curent, telefon si gaze.

15 martie 2015 pe FB

Stimate​ Domnule Ministru​ ,

In vreme ce in toate tarile sunt ample actiuni de incurajare a trendului MOOC (vezi mai jos video Obama) pe site-ul edu.ro nu putem gasi nici o informatie generica ce sa mai spunem de un plan concret de actiune.

Va propun sa postati pe siteul edu.ro informatii despre cursurile MOOC ce se tin in lume, informatii pe care puteti lua de pe site-uri care agrega acesta informatie cum ar fi:

http://www.mooc.ca/courses.htm

https://www.mooc-list.com/

Ideal ar fi sa publicati parteneriate cu marile plaforme de MOOC pentru cursuri oferite de universitati din RO pe aceste platforme: EDX, Coursera etc.

Cu stima,

President Obama supports free Coursera Verified Certificates to teachers: https://youtu.be/jUenTEk3mEs On edu.ro still nothing about MOOC

 


DESPRE AUTOR

sorinelb-150x150

Salut! Numele meu este Sorinel Balan si vreau sa-ti urez bun venit pe blogul meu. Scriu saptamanal despre cum poti sa castigi mai mult invatand mai mult despre it, social media, e-learning: stiri, tendinte, strategii, cursuri, tips&tricks.

Pentru a fii mereu în contact cu ultimele noutati, te invit să te abonezi AICI. Stii mai mult, castigi mai mult


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>