Arhiva

Secretul arhivei sta in organizare.

Daca arhiva este bine structurata si continutul usor de gasit si in context informatia din arhiva este la fel de valoroasa ca so informatia recenta

An scris si am tradus multe articole care au o valoare daca sunt mentionate ca ceea ce sunt adica simpla arhiva. Este importanst si semnificativ sa le public pentru ca ele dau seama de visele pe care ni le-am facut, de p. Vom incerca sa facem o pagina pentru o tema daca este posibil. Voi vedea proiectele pe care le-am avut si pe care acum le putem confrunta cu indicele de realizare/nerealizare. Au fost articole despre proiecte care au fost inghetate sau abandonate datorita mediului nefavorabil. Sau au fost reevaluate, remodelate.

Voi desfasuta arhiva pe teme care vor fi tota atatea pagini. Voi incerca sa am o pagina pentru o tema daca asta este posibil.

Multe au fost scrise in perioada cand eram presedinte, mai mult pe hartie, al Ajur-Ved Impex si multe nu au fost scrise sau traduse de mine. Mai mult la multe nu pot mentiona sursa pentru ca nu o mai stiu si sper ca daca cineva descopera o problema de drepturi de autor sa ne-o semnaleze. O categorie de articole este despre Ayur-Veda si o alta despre Partidul Legii Naturale care este acum un proiect abandonat dar inca extrem de frumos si semnificativ. Un model de cum ar trebui abordata politica.


DESPRE AUTOR

sorinelb-150x150

Salut! Numele meu este Sorinel Balan si vreau sa-ti urez bun venit pe blogul meu. Scriu saptamanal despre cum poti sa castigi mai mult invatand mai mult despre it, social media, e-learning: stiri, tendinte, strategii, cursuri, tips&tricks.

Pentru a fii mereu în contact cu ultimele noutati, te invit să te abonezi AICI. Stii mai mult, castigi mai mult


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>