Guvernele sunt invitate să-şi rezolve problemele lor

Guvernul Mondial al Epocii Iluminării îşi anunłă disponibilitatea de a rezolva problemele oricărui guvern, independent de mărimea şi natura problemei şi independent de sistemul său – capitalism, comunism, socialism, democrałie sau dictatură.

Guvernele sunt invitate să contracteze cu Guvernul Mondial al Epocii Iluminării rezolvarea problemelor lor pe baza rambursării costului după atingerea obiectivului.

Guvernul Mondial al Epocii Iluminării, o organizałie globală non-politică, non-religioasă, cu participarea oamenilor din mai mult de o sută de tări, nu uzurpă nici una din funcłiile guvernelor existente şi nici nu le înlocuieşte în vreun fel.

Guvernul Mondial al Epocii Iluminării se bucură de suveranitate în domeniul conştiinłei, autoritate în invincibila putere a legilor naturii şi activitate în liniştea etern dinamică a cîmpului unificat al tuturor forłelor naturii, de la nivelul căreia infinita diversitate a universului e perfect guvernată fără nici o problemă.

Cîmpul unificat al tuturor legilor naturii a fost pus în lumină de teoria supergravitałională a fizicii cuantice şi cunoaşterea sa completă este la indemînă în vechea literatură vedică aşa cum a fost ea recent pusă în lumină de Maharishi. Aplicałia acestei frumoase cunoaşteri integrale a funcłiunilor  naturii a dat naştere sistemului integrat Maharishi de educałie, sănătate, administrałie, apărare şi reabilitare.

Noi principii de îmbogăłire şi glorificare a tuturor domeniilor viełii individului şi nałiunii au deschis un nou orizont perfecłionării viełii de pretutindeni.

Această cunoaştere practică este la baza iniłiativei Guvernului Mondial către toate guvernele de a se ridica la un nou nivel de guvernare fără probleme.

Tehnologia Maharishi a Cîmpului Unificat, aplicată viełii zilnice va insuflełii puterea evolutivă a legilor naturii de a susłine valorile pozitive ale viełii – individul se va bucura de o eliberare de probleme şi suferinłă şi fiecare nałiune se va bucura de o conştiinłă nałională integrată, integritate culturală, capacitatea de a-şi îndeplini singură toate dezideratele şi invincibilitate; şi întreaga familie a nałiunilor se va bucura de o lume permanentă a păcii.

* Completa confidenłialitate este asigurată.

* Consultałiile, discułiile, reprezentanła şi studiile de oportunitate nu sunt necesare deoarece fiecare guvern ştie deja ceea ce trebuie să fie realizat şi Guvernul Mondial are deja dezvoltate tehnicile prin care să împlinească aceste cerinłe. Guvernul va fixa obiectivul, va specifica stadiile şi va determina criteriile de succes pentru fiecare stadiu.

*Guvernul Mondial al Epocii Iluminării va stabili proiectul în conformitate şi îl va implementa. Primul pas va fi o scrisoare de intenłie din partea Guvernului catre Ministerul Educałiei, Guvernul Mondial al Epocii Iluminării.

* Contractul va fi redactat conform unor legi internałionale mutual acceptate în legătură fermă cu o bancă internałională.

* Sperăm că fiecare guvern va lua acest anunł în acelaşi spirit de absolută sinceritate, simplitate şi încredere cu care a fost făcut în favoarea viełii, fericirii şi armoniei în familia nałiunilor.

“Cu binecuvîntarea lui Guru Dev, viała pe pămînt este acum în pragul strălucirii eterne a soarelui Epocii Iluminării”   Maharishi. Această invitałie făcută guvernelor pentru rezolvarea problemelor lor este un val de împlinire al Sărbătorilor Jubileului de Argint ale Mişcării Internałionale a Meditałiei Transcendentale realizată de Maharishi (1957 – 1983).

Ministery of Education, World Governement of Age of Enlightement. Seelisberg, Switzerland.   Maharishi Mahesh Yogi este fondatorul Ótiinłei Inteligenłei Creatoare şi a tehnologiei Maharishi a Cîmpului Unificat (1971 -1982); Fondatorul Universităłii Europene de Cercetări Maharishi, Elvełia (1975) şi Germania (1982); Fondatorul Universităłii Maharishi a Legilor Naturale, Anglia (1982);  Fondatorul Universităłii internałionale Maharishi, Statele Unite (1971); Fondatorul Academiei Maharishi a Stiinłelor Vedice, India (1980) şi a Guvernului Mondial al Epocii Iluminării (1976).

In acelasi val de inspiratie, Universitatea de Management Maharishi si-a propus în aceasta perioada sa dea o mostra din gustul Utopiei întregii umanitati Singurul demers democratic deoarece poate a rezolva problemele oricarui guvern, independent de marimea si natura problemei si independent de sistemul sau – capitalism, comunism, socialism, democrałie sau dictatura orice tara la invitatia guvernului acesteia, universitatilor, organizatiilor publice sau private, sau a oricarui om care doreste binele natiunii. Guvernele sunt invitate să contracteze cu Guvernul Mondial al Epocii Iluminării rezolvarea problemelor l Un grup de dinamica a constiintei care utilizeaza Tehnologia Maharishi pentru Campul Unificat pentru a crea Efectul Maharishi poate rezolva problemele oricărui guvern, independent de mărimea şi natura problemei şi independent de sistemul său – capitalism, comunism, socialism, democrałie sau dictatură.

 

governments invited

UTOPIA – Faza de tranzitie

Tehnologia Maharishi a Cîmpului Unificat a plasat umanitatea în pragul utopiei – civilizatia bazata pe cîmpul unificat. Fortele si tendintele în societate vor fi mantinute în directie evolutiva, aducînd împlinirea tuturor domeniilor de responsabilitate guvernamentala, inclusiv administratia, educatia, apararea, sanatatea, reabilitarea, economia si agricultura.  Laureatul premiului Nobel, Dr Brian Josephson  Professor of Physics, Cambrige University England Din cartea Crearea Unei Societati Ideale “Vreau sa vorbesc pe scurt despre doua subiecte care au relevanta pentru Meditatia Transcendentala mecanica cuantica si termodinamica. Mecanica cuantica este foarte semnificativa deoarece, din cauza ei oamenii au realizat pentru prima data ca este necesar sa luam constiinta in considerare pentru a o descrie.  In mecanica cuantica s-a recunoascut ca atunci cand facem o observatie noi perturbam sistemul. Viziunile obtinute prin Meditatia Transcendentala pot fi de un mare folos aici. In termodinamica doua lucruri sunt importante – energia si entropia.  Cand un sistem devine mai ordonat in termeni de termodinamica, entropia sa devine mai mica.; in lumea fizica ordinea poate scadea din ce in ce mai mult. Dar sitemele vii au abiliatatea de a scadea dezordinea. Totul in jurul fiintelor vii sunt forte care tind sa introduca dezordinea, si totusi fiintele vii pot inversa aceasta tendinta. Ceea ce apare poate fi similar cresterii ordinii care acompaniaza reducerea temperaturii intr-un frigifer. Aceasta analogie poate fi un mod de a explica cresterea ordinii in creier realizata prin tehnica Meditatiei Transcendentale.” Dr Lawrence Domash – Profesor de Fizica la Maharishi International University O tema foarte comuna in studiul naturii este cea a fazelor de tranzitie. Cand luam un sistem natural si ii scadem temperatura noi descoperim ca desi entropia generala scade  stabil, in plus, el tinde sa faca salturi puternice la anumite momente. Cand racim vaporii de apa vine un punct in care acestia se solidifica in apa lichida. Daca racim mai departe apa lichida vine un moment in care aceasta se cristalizeaza in gheata. Aceste schimbari de la gaz la lichid si de la lichid la solid sunt faze de tranzitie. 

Este foarte interesant sa ne gandim la schimbarile de la nivelul  mintii care sunt experimentate subiectiv prin Meditatia Transcendentala ca o stare extinsa, o stare linistita, si care este descrisa fiziologic in termeni de mare odihna, ordine, si coerenta in undele cerebrale. Ideea ca Meditatia Transcendentala, asa cum vedem in studiile fiziologice, aduce o faza de tranzitie – o noua stare de constiinta – incepe sa ne conecteze cu alte fapte despre sistemul nervos. Faptul ca sistemul nervos este capabil de faze de tranzitie si ca natutra se repeta pe sine in acest context pot fi idei foarte puternice. Daca sisteme fizice simple ca apa, heliumul, superconductorii si magnetii pot realiza faze de tranzitie, si daca ceva atat de vast si complex cum este creierul uman poate sa realizeze tranzitii de faza, atunci de ce nu si ceva care cu un ordin de magnitudine mai complex, si anume societatea umana ca intreg ?  Este foarte credibil dintr-o larga perspectiva in stiinta ca societatea umana ca un intreg poate realiza o faza de tranzitie. Eu cred ca aceasta tranzitie de faza este exact ceea ce Maharishi a incercat sa ne prezinte prin inaugurarea Erei Iluminarii (si concepte ca Societatea Ideala, Paradisul pe Pamant) Dr Geoffrey Clements Profesor de fizica la MIU Daca noi introducem ordine intr-o mica parte a componentelor unui sistem, atunci ordinea va fi introdusa in sistemul ca intreg. Acesta este caracterul tranzitiilor de faza. Produceti ordine intr-o mica parte a sistemului, si ordinea se va raspandi in intreg sistemul.


 

MT=Meditatia Transcendentala

MMY=Maharishi Mahesh Yogi

Pentru mai multe informatii despre Meditatia Transcendentala (MT) vezi site-ul oficial: http://ro.tm.org/


DESPRE AUTOR

sorinelb-150x150

Salut! Numele meu este Sorinel Balan si vreau sa-ti urez bun venit pe blogul meu. Scriu saptamanal despre cum poti sa castigi mai mult invatand mai mult despre it, social media, e-learning: stiri, tendinte, strategii, cursuri, tips&tricks.

Pentru a fii mereu în contact cu ultimele noutati, te invit să te abonezi AICI. Stii mai mult, castigi mai mult


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>