Arhitectura Vedica

Arhitectura bazata pe Campul Unificat

Definitie

Arhitectura este stiinta si arta de a descoperi structuri in care partea este in armonie cu intregul, structurile individuale sunt in acord cu potentialul lor cosmic – celebrand potentialul nelimitarii in interiorul  limitelor

Idealul Arhitecturii

Idealul arhitecturii este de a crea cladiri care sunt in acord Intregul Potential al Legii Naturale- in care structurile individuale sunt in deplina aliniere cu stabilitatea eterna a structurilor cosmice si fluenta totalitatii nu este obstructionata de limitarile granitelor spatio-temporale astfel incat granitele spatio-temporale nu sunt o bariera pentru accesul practic la fluxul etern al vietii cosmice.

Realizarea idealului in arhitectura

Construirea cladirilor, si reconstructia oraselor si natiunilor in acord cu Legea Naturala va promova sanatatea, bunastarea, intelepciunea si starea de bine pentru fiecare. Arhitectura ideala este capabila sa structureze “Paradisul pe Pamant”, astfel incat demnitatea intregului sa apartina fiecarei parti. Casa si locuitorul casei, corpul si constiinta sunt ambele in perfecta armonie unul cu altul, practic traind intregul potential al vietii.

Pentru a furniza confortul corespunzator pentru fiecare aspect al vietii, nivelul suprem al arhitecturii furnizeaza confort potentialului cosmic al individului. Este o disciplina care prin structurarea sistemelor si legilor, are grija ca toate aspectele individuale ale vietii sa ramana in acord cu potentialul cosmic al vietii.

Exemplu

Un exemplu al calitatii supreme a arhitecturii este universul galactic insusi – atat de vast si in expansiune continua, totusi niciodata in dezordine, totul la locul lui. Ce este aceasta arhitectura care tine impreuna infinita diversitate a universului, in tmp ce mentine perfecta integrare a intregului? Ce calitate a arhitecturii ii permite sa expuna imposibilul? Noi putem doar sa ne supunem insondabilei demnitati a acestei arhitecturi a carei autenticitati apartine Toalitatii Legii Naturale.

Sursa idealului Arhitecturii in Sine-Atma

Structurile sunt mereu in limita granitelor spatio-temporale dar structurile asociate cu inteligenta cosmica au un statut de durata si isi respira relitatea in infinitate, baza nemanifesta a tuturor structurilor manifeste. Talentul suprem in arhitectura este accesibil in infinita creativitate a campului nemanifestat al Totalitatii Legii Naturale, Constiinta Transcendentala – Sinele fiecaruia, Lumina lui Dumnezeu – Atma – campul Cunoasterii Totale si al puterii de organizare infinite, din interiorul eului fiecaruia.

Sursa: tradus din cursul Total Knowledge

 

Introducere în Maharishi  Sthapatya Ved

Costruind in acord cu legea naturala

Centrele Vedice Maharishi  si Centrele de Medicina Vedica Maharishi vor fi construite conform principiilor din Maharishi Sthapatya Ved, singura stiinta arhitecturala din lume care  ofera cunostinte precise care sa garanteze faptul ca cladirile si orasele au numai o influenta sanatoasa care promoveaza succesul.

Conform acestei vechi stiinte a arhitecturii vedice, sanatatea si influenta pozitiva  este profund influentata de Vastu care include orientarea cladirii, pozitia locului de constructie, înclinatia terenului, pozitia intrarii, amplasamentul camerelor si orientarea drumurilor apropiate.

staidealcity
Studii stiintifice recente au aratat ca directia si orientarea au un efect profund asupra creerului sustin acest principiu validat de timp. De exemplu celulele din talamus s-a dovedit ca se comporta ca un “compas neural”  care are un patern specific care depinde de o directie specifica. Conform cu Maharishi Sthapatya Ved, simtul inerent, natural de orientare este confuz în viata zilnica atunci  cind cineva traieste intr-un mediu cu o orientare improprie. Aceasta are ca rezultat un dezechilibru al functiilor neurofiziologice si in ultima instanta o sanatate precara si dificultati în viata profesionala si de familie.

stabrain2
S-a descoperit ca neuronii din hipocampus sunt sensibili la pozitia in spatiu. (cu referinta la directie)
Construind în acord cu Legea Naturala, folosind  principiile arhitecturii vedice, promovati sanatatea permitînd mediului sa sustina echilibrul si integrarea fiziologica. 
De exemplu, un principiu important este ca o intrare sudica în orice cladire este considerata a fi în mod deosebit nefavorabila. De aceea unul dintre remedii poate fi simpla schimbare a intrarii casei cu una favorabila. Experienta va fi aceea a unei noi prospetimi a mintii si corpului un comportament mai bun si un mai mare succes in viata.  Oricine pote verifica acest principiu privind problemele pe care le experimenteaza cei care traiesc in case cu o intrare sudica.

vastuefect3
Maharishi despre Sthapatya Ved

Maharishi Sthapatya Ved este cel mai vechi si mai superior sistem de planificare a tarii, orasului, satului si de planificare în acord cu legea naturala luînd în considerare influentele solare si  lunare pe pamînt cu referire la Nord, Sud, Poli si Ecuator si astfel conectînd viata individuala cu inteligenta cosmica si creînd conditii ideale de locuit pe pamînt astfel încît fiecare sa simta: “Eu traiesc in Paradis”.

Maharishi Sthapatya Ved stabileste totul în cel mai ordonat mod astfel încit orice lucru este sustinut de orice alt lucru.

Maharishi Sthapatya Ved stabileste întregul si partile, iar universul si individul vin într-o perfecta alianta unul cu celalalt astfel încît individul se va bucura de infinita creativitate a inteligentei supreme care creaza si administreaza întregul univers. A stabili partile si a te bucura de întreg, aceasta e Sthapatya Ved, un aspect foarte important al Stiintei Vedice.

Maharishi Vedic University - Departamentul Maharishi Sthapatya Ved
Evaluarea locului (Vastu)

FORMA SI ORIENTAREA
Buna – patrat  si dreptunghi (dar nu cu un raport lungime latime mai mic de 2:1) cu laturile paralele cu directiile nord-sud si est-vest
Rele – Triunghi , cerc, neregulat, dreptunghi foarte ingust sau asezat oblic pe axa nord-sud.

INCLINATIA
Bune – Inclinatii usoare spre nord, nord-est, est
Rele – E, S-E, S, S-V, V, N-V, centrul ridicat, depresiune centrala, munte blocind rasaritul soarelui.

INTRAREA
Buna – de la Est, de la Nord

Rea – Intrarea nu trebuie sa fie directionata spre sud nici un pic. Si aceasta este valabil pentru case dar si pentru cladiri si tari.

DRUMURILE
Bune – Drumuri pe 1,2 sau 3 parti.
Rele – Drumuri pe toate partile, drum cu terminatia in locul casei .

POZITIA APEI
Buna – Nord, Nord-Est, Est

POZITIA RIULUI SAU LACURILOR
Buna – N, N-E, E
Rea – restul pozitiilor daca sunt mai aproape de 2,8 km

VECINATATEA
Buna – foarte linistita, cind stati pe acel loc trebuie sa va simtiti foarte fericit.
Rea – foarte zgomotoasa, lînga un drum foarte circulat, lînga fire de înalta tensiune, linga industrii poluante, cimitire, crematorii, temple, sali publice, arbori cu ghimpi.

sthadirections4
Pentru a determina adevaratul Nord trebuie sa stiti deviatia locala de la Nordul magnetic si sa corectati busola care arata Nordul magnetic. Puteti folosi programul geomag de la adresa de web: http://ngdc.noaa.gov    ( user name – QED )
In schimbul utilizarii  cunostintelor în aceasta forma este recomandat sa trimiteti o contributie de 1% din valoarea terenului pentru a sustine cercetarile în acest domeniul Maharishi Sthapatya Ved.
Va rugam faceti ca acest cec sa fie platibil  la Maharishi  Vedic Education Developement Corporation, si trimitetil la:
225 Whispering Hills Road, Boone, NC 28607
Donatia dvs. Se scade din impozit.  Va multumim.


stareconstruct5
 

Arhitectura romaneasca traditionala respecta natural prin traditia sa culturala principiul fundamental al orientarii de tip VASTU.
Ipoteza noastra este ca prin traditie casele romanesti sunt orientate spre, EST, spre soare, primul pricipiu al arhitecturii vedice, Arhitectura bazata pe Campul Unificat. As cum spunea Ioanichie Balan in cartea Vetre de sihastrie romanesca multe din localitatile si chiar orasele de azi au plecat de la nucleul unei vetre de sihastrie care la randul ei avea cel putin un paraclis sau o biserica orientata prin traditie cu altarul spre EST.
In timp in jurul acestor vetre de sihastrie s-au adunat comunitati, s-au construit case orientate cu usa spre biserica, apoi localitati si orase au crescut in jurul acestor centre. Arh Liliana Chiaburu spune ca rostul pridvorului in arhitectura romanesca traditionala este acela de a filtra lumina soarelui pentru a o face mai blanda. Omul primeste lumina soarelui, Lumina lui Hristos dar smerit, ca pe o impartasanie. Faptul ca pridvorul este definitoriu pentru arhitectura romanesca spune ceva despre orientarea traditionala a caselor romanesti.
Putem vedea acest model in pozitionare Palatului Patriarhal fata de Catedrala Patriarhala.

Daca suprapunem casa traditionala peste biserica, casa este asa cum spune parintele Nicolae Bordasiu, mica eglesia, vom vedea ca altarul casei este locul pridvorului acesta insa este deschis spre Soare, Cer si spre stele fiind inca o dovada a prezentei crestinismului cosmic la romani.

“Preoți, munții mari, 
Păsări, lăutari, 
Păsărele mii, 
Și stele făclii!”

Traditional casa romaneasca  se raporteaza si la Biserica pentru ca sta fata in fata cu ea si la Cosmos, spre care pridvorul este generos deschis. Casa traditionala a romanului este simultan deschisa spre Revelatia Supranaturala in Hristos si spre revelatia naturala in Creatia Lumii.

Resurse VASTU:

https://www.maharishivastu.org/

http://www.maharishivedicgarden.com/

http://www.vastutv.com/

https://www.maharishivediccity-iowa.gov/

ALTE RESURSE ARHITECTURA

http://caseromanestilacomanda.blogspot.com/

https://www.casacusoare.ro

http://buhnici.ro/category/casa/


Proiectul Palatul Pacii

In atentia tuturor persoanelor interesate (investitori in proprietati imobiliare, arhitecti, constructori.)

Stimate Domnule,

Sunteti calduros invitat sa participati la un plan de dezvoltare creat ca un raspuns la o urgenta chemare a timpului. Exista acum necesitatea de a rezolva o criza stringenta a ingrijirii sanatatii oamenilor de pretutindeni Un exemplu al acestei crize a fost dramatic adus in atentia internationala de un recent studiu publicat in Journal of the American Medical Asociation care raporteaza ca 100 de milioane de americani continua sa sufere de boli cronice. 
Solutia oferita de acest plan, este :
- de a oferi tuturor programele de Medicina Vedica Maharishi in toate cele 4000 de orase ale lumii  cu o populatie de cel putin 100 000 de locuitori
- de a oferi aceste programe in cladiri construite  in acord cu principiile oferite de Maharishi Sthapatya Veda -vechiul sistem de arhitectura vedica bazata pe legea naturala – pentru maximum de succes si sustinerea legii naturale, si
- de a pune dezvoltarea acestor centre in miinile investitorilor locali, arhitectilor si constructorilor.

Aceasta este o oportunitate extraordinara pentru investitori deoarece ei pot utiliza capacitatile  lor intr-un proiect care va transforma rapid si cu putere constiinta colectiva a natiunii, si in acelasi timp va garanta dezvoltarea unei intreprinderi lucrative de succes.

Investitorii locali vor construi cladirile si vor pastra dreptul de proprietate, primind un venit constant din investitia lor prin inchirierea spatiului Centrelor Vedice Maharishi si Centrelor de Medicina Vedica Maharishi.  Aceasta va fi o investitie generatoare de profit pentru cei care investesc sau construiesc aceste cladiri. Acestea pot fi cladiri standardizate plecînd de la un prototip, cu elemente modulare, care pot fi multiplicare ieftin oriunde.  Centrele vor fi localizate in zone urbane sau suburbane sigure si placute usor accesibile si cu locuri de parcare.. In plus, in afara marilor orase sunt planificate disponibilitati de cazare cu capacitati de 50 de camere in stil hotel pentru programele cu rezidenta din cadrul abordarii sanatatii bazate prin Maharishi Ajur Veda, sistem de medicina holistica orientata pe preventie.

Acesta este un plan ideal pentru a aduce programele de sanatate bazate pe abordarea Vedica Maharishi in fiecare localitate. Nu vor exista cheltuieli de dezvoltare pentru Centrele Vedice Maharishi, si investitorii locali vor avea bucuria de a crea resedinte ideale pentru Legea Naturala in regiunea lor. Construite in acord principiile oferite de Maharishi Sthapatya Veda, cu orientare ideala, si localizate in toate cele 4000 de orase ale lumii cu o populatie de peste 100 000 de locuitori, Centrele Vedice Maharishi  si Centrele de Medicina Vedica Maharishi vor crea o atractie magnetica pentru intreaga populatie, si vor aduce experienta si succes si suportul naturii, transformind constiinta colectiva din orice parte a tarii.

Pentru a a coordona acest proiect echipe de experti internationali si locali va vor furniza orice informatie necesara pentru a stabili cit mai repede Centre Vedice Maharishi si Centre de Medicina Vedica Maharishi in regiunea dvs.

Va invitam sa va alaturati numerosilor investitori, arhitecti si constructori care si-au asumat cu entuziasm raspunderea acestui proiect in intreaga lume. Noi asteptam cu nerabdare construirea rapida a 4000 de Centre Vedice Maharishi si de Centre de Medicina Vedica Maharishi in intreaga lume pentru a oferi toate programele lui Maharishi pentru o sanatata perfecta si iluminarea intregii populatii a lumii. Aceste programe au fost verificate de peste 500 de studii de cercetare stiintifica ale caror rezultate au fost publicate în reviste de specialitate de prima marime dintre care Lancet, Science, Scientific American, Academy of Management Journal, Business Time, Japanese Journal of Industrial Health etc.

Va rugam sa contactati  Centrul local de Medicina Vedica Maharishi pentru urmatoarele materiale informative:
* Introducere in proiectul Centrelor Vedice Maharishi
* Desene prototip pentru Centre Vedice Maharishi si Centre de Medicina Vedica Maharishi.
* Instructiuni de evaluare a terenului de la departamentul Sthapatya  Veda al Universitatii Vedice Maharishi pentru a va ajuta sa alegeti terenul potrivit
* Experiente ale celor care lucreaza in cladiri proiectate in conformitate cu principiile  Maharishi Sthapatya  Veda

scrisoare adresata primarilor din Bucuresti

Stimate Domnule Primar,

Este bucuria noastra sa va oferim un program al timpului pentru a crea un Palat al Pacii care va glorifica orasul dvs. si va fi apreciat de oamenii din intrega lume pentru cea mai nobila influenta de pace in lume in aceasta generatie si pentru toate generatiile ce vor veni.

Nevoia unei apropieri pasnice a pacii

Noi suntem siguri ca dvs. considerati ca lumea are nevoie de o abordare pasnica a securitatii si mentinerii pacii in lume.

Noi avem programe practice, validate stiintific, bazate pe cunoasterea completa a Legii Naturale care administreaza infinita diversitate a universului mereu in expasiune intr-o ordine desavarsita, si furnizeaza mijloacele pentru realizarea unui pas rapid al progresului si implinirii si de a aduce prosperitatea si pacea individului si societatii.

Abordarea noastra pasnica in crearea pacii include imbunatatirea economiei fiecarui oras si fiecareei natiuni, deoarece numai in prosperitate poate sa existe o pace permanenta in lume.

Eforturile de a stabili pacea lumii au esuat deoarece numai mijloacele distructive au fost favorizate in lume. In epoca noastra stiintifica, cu completa cunoastere a Legii Naturale in mainile noastre, nu mai este necesar ca bombele sa cada oriunde in numele pacii asa cum ele cad in numele pacii in diferite parti ale lumii astazi.

Rata crimei va scadea

Stabiliraea unui  Palat al Pacii in orasul dvs. inseamna ca pacea prin mijloace pasnice va fi sustinuta continuu de intreaga populatie. Rata crimei va scadea si problemele orasului vor fi din ce in ce mai putine.

Noi abordam primarii celor mai mari orase ale lumii astfel incat Palatele Pacii sa fie stabilite peste tot pentru oamenii din toate orasele lumii pentru a avea experinta pacii intr-o Tara Globala a Pacii Mondiale.

Un loc pentru expozitii si seminarii

Dvs. puteti aduce aceasta minunata influenta de pace orasului dvs. prin construirea unui Palat al Pacii care va oferi programe in domeniul educatiei, sanatatii, si dezvoltarii economice la fel de bine ca seminarii si expozitii in domeniul comertului, agriculturii, stiintei, religiei, etc.

Un grup de creare a coerentei

Pentru a fi cu adevarat eficient pentru telul sau, acest Palat al Pacii trebuie sa fie asociat cu un grup de creare a coerentei, care prin dezvoltare deplinei functionalitati a creerului va crea o influenta organizatoare in intreaga atmosfera a orasului.

Aceasta va fi aplicatia practica a literaturii celei mai vechi civilizatii, Civilizatia Vedica. Exista o experienta vasta si studii stiintifice care arata ca Tehnologia Vedica a Constiintei pe care noi o avem in posesie, practicata in oras de un grup de aproximativ 200 de Experti in Crearea Pacii, va crea o puternica influenta de pozitivitate si armonie pentru oras. (va rugam sa faceti refrinta la prospectul inclus)

Un proiect profitatbil

1. Pentru a avea un flux de venit anual care sa achite cheltuielile initiale si cheltuielile de mentinere a Palatului Pacii si sa genereze un surplus in oras, noi sugeram ca Palatul Pacii sa fie conectat cu un teren agricol (fie langa Palatul Pacii sau separat de acesta), care sa fie cultivata prin agricultura organica, in cele mai multe cazuri pentru export la un pret mare pe pietele internationale. Prin contactele noastre bine stabilite in lumea internationala, noi putem organiza valorificarea stabila a acestor produse in tarile dezvoltate ale lumii unde este o cerere in crestere.

2. Noi propunem ca dvs. sa selectati zece membrii distinsi si prosperi ai comunitatii de afaceri pentru a fi fondatorii Palatului Pacii in orasul dvs. (aceasta afara de  cazul cand Consiliul Orasului doreste sa sponsorizeze acest Palat al Pacii, deoarece este pe cale sa sa devina un stabiliment profitabil). Cei mai prosperi din oras trebuie sa fie conectati cu bunastarea lumii si astfel  economia orasului sa se imbunatateasca.

In jur de 1000 de hectare de pamant agricol vor produce in jur de sase milioane de dolari pe an.

O parte a surplusului va putea fi impartit de fondatorii care au finantat initial proiectul si care vor fi directorii care conduc Palatele Pacii.

Maharishi Global Financing, o fundatie stabilita in Olanda, accepta aplicatii de la fondatorii Palatelor Pacii pentru a le furniza garantii printr-o prestigioasa banca internationala din Europa pentru costul constructiei Palatelor Pacii si costul de pornire initial al terenului agricol asociat cu el.

Prospectul inclus subliniaza proiectul de finantare la o prima evaluare.

Cele mai moderne mijloace de comunicatie

Este o chemare a timpului ca aceste Palate ale Pacii sa fie construite in intrega lume. Palatele Pacii vor face accesibile celor mai proeminenti membrii ai ai orasului dvs. cele mai recente informatii electronice si tehnologii de comunicatie, conectandu-i cu minti de exceptie din toate orasele lumii.

Mari ecrane de perete vor permite acestor lideri ai societatii sa tina conferinte video si chiar sa gazduiasca sau sa participe la reuniuni internationale cu alte orase din lume.

Retele Globale de Sateliti de transmitere si transmitere web

Reteua noastra globala existenta de sateliti de emisie si transmisie web va fi de asemenea accesibila Palatelor Pacii pentru a inregistra conferintele internationale asupra pacii lumii; Parlamentele Pacii Lumii care sa aduca mai aproape populatia lumii atat de larg raspandita pentru a se bucura de lumina pacii.

Palatul Pacii va fi un giuvaer al cunoasterii in oras, radiind bunastare si armonie pentru intrega populatie. Aceasta constructie minunata va fi mandria oamenilor orasului pentru toate timpurile viitoare.

Daca marmura alba este accesibila in zona am dori sa o utilizam pentru construirea acestui Palat al Pacii.

Timpul este esential

Stimate domnule primar, timpul este esential. Lumea are nevoie de implementarea acestei initiative fara intarziere, astfel incat pacea si armonia sa inceapa sa fie experimentate curand.

Cu salutari cordiale,

Bendjamin Feldman

Ministrul Finantelor si Planificarii

Global Country of World Peace

Anexa 1

Statisticile ne incurajaza sa stabilim grupuri mari de Super Radianta peste tot in lume.

Mahareishi recomanda urmatoarea formula: un grup permanent de 10000 va fi stabilit pe fiecare continent, si un grup mai mic (egal cu radacina patrata din un procent din populatia respectiva) va fi permanent stabilit de fiecare tara, provincie si oras.

Pentru Romania ar trebui sa fie format un grup de 450 de practicanti ai programului MT si MT Sidhi.

Dar in acelasi timp ar trebui sa luam in considerare posibilitatea gazduirii grupului de 10000, grupul pentru continentul european. Acesta ar fi un mod ideal de a ne juca rolul in Europa si in lume.

C Noica a spus despre tara noastra ca, la limita ar putea fi pivotul lumii de miine, facand, cu dubla ei deschidere catre Apus si Rasaritul indepartat, mijlocirea de care lumea istoriei de maine va avea atita nevoie.’

Pentru C Noica  acest loc este definit de specificul spiritualitatii rominesti, de specificul culturii noastre “nici orient, nici Occident si Orient si Occident”.

Adunarea celor 7000 la M.I.U.

Cel mai mare dintre aceste experimente a avut loc intre 17 decembrie 1983 si 6 ianuarie 1984 la Universitatea Internationala Maharishi, in Fairfield (M.I.U.), din Iowa, S.U.A.

Sapte mii de experti in MT si programul MT-Sidhi, din peste 50 de tari, s-au intalnit la M.I.U. spre a crea “o amplificare a coerentei” pentru intreaga planeta. Sapte mii este aproximativ radacina patrata dintr-un procent din populatia planetei.

Constatarile? Rezultatele au evidentiat, printre altele, o crestere imediata a fenomenelor pozitive in directia solutionarii situatiilor de conflict international si o crestere spectaculoasa a indicelui stocurilor mondiale – rezultatul analizei a 19 importante stocuri de piata. (Cercetatorii in stiintele sociale considera indicele stocurilor ca fiind un barometru sensibil al starii nationale si al increderii oamenilor in economia lor.)

Datele disponibile din tarile mai importante, de pe mai multe continente, au aratat, de asemenea, ca in timpul adunarii, au scazut catastrofele de trafic pe km parcurs si incidenta bolilor infectioase, iar in acelasi timp, au crescut inscrierile pentru patente de inventie, precum si alti indicatori ai creativitatii si pozitivitatii.

Dar dupa adunare? Toate tendintele pozitive au revenit la formele obisnuite care le caracterizau inainte de adunare.

Maharishi a elaborat un plan, astfel incat fiecare individ sa poata contribui, cu partea lui sau a ei, la promovarea pacii:

“Pentru a exista pace in societate, trebuie sa existe pace in indivizii societatii. MT este o tehnica pentru a obtine pacea. Daca aveti pace, atunci trebuie sa va angajati in crearea pacii lumii aducandu-va familia si prietenii ca sa inceapa aceasta practica. Daca nu veti crea pace in familia si in randul prietenilor dumneavoastra, propria dumneavoastra pace va fi fragila si pacea lumii nu va avea nici un sens pentru dumneavoastra. Cu pace in fiecare casa, in minunata noastra familie de natiuni, raiul va cobori pe Pamant.”

Contributia Romaniei la pacea lumii ar putea fi gazduirea unui un grup de 10000 de experti in Tehnologia Maharishi a Campului Unificat.

Recent Maharishi a lansat un proiect de construire a 3000 de palate ale pacii. Aceste palate vor fi construite pentru a glorifica 3000 de orase majore din lume. Fiecare palat al pacii va fi apreciat de oameni pentru nobila influenta de pace si armonie pe care o va crea in aceasta generatie si in generatiile ce vor veni. Va fi o investitie locala pentru a finanta un Palat al Pacii cu un bun ROI. Acesta este un program fara riscuri pentru investitori.

Noi cerem primariilor si organizatiilor civice sa contribuie cu teren pentru acest proiect care va fi mandria orasului Bucuresti si sursa permanentei bunastari si paci pentru toate generatiile ce vor veni.

Telul nostru este pacea lumii. Pacea individului este unitatea pentru pacea lumii. Si pacea individului este bazata pe sanatatea individului. Acest Palat al Pacii va furniza cunoastere si programe pentru o viata sanatoasa lipsita de stress, in primul rand masuri preventive de ingrjijire a sanatatii si programe care sa mentina un inalt nivel al coerentei si armonieie in constiinta colectiva a societatii. Programele noastre au sustinerea a sute de studii de cercetare stiintifica si principii sustinute de stiintele moderne (fizica, matematica, chimie, fiziologie, etc) si stiinta antica a constiintei. Expozitii ale acestor modele si programe de cunoastere vor fi accesibile pentru locuitorii Bucurestiului.

Toate cheltuielile cu constructia si derularea diferitelor activitati ale Palatului Pacii din Bucuresti vor fi suplinite prin:

1. Venituri din expozitii si programe.

2. Venituri din cursuri

3. Venituri din programe de sanatate orientate pe preventie.

4. Tot ce nu este acoperit din aceste surse va fi acoperit din agricultura bilogica.

In acest mod investitia fondatorilor locali ai acestui Palat al Pacii nu va fi numai fara riscuri dar va fi si profitabila.

Pentru finantatea acestui Palat al Pacii s-a propus asocierea lui cu un teren agricol. Veniturile acestui teren vor fi finanta constructia si activitatile. Conform actualelor preturi ale pietei agricultura organica va genera un venit mediu de 6000 $ / hectar prin vanzarea pe pietele internationale. Asociatia Internationala prin contactele ei bine stabilite va asigura un flux continuu de vanzare a acestor produse in tarile dezvoltate unde exista o cerere in crestere.

Calculele noastre arata ca 1000 de hectare de pamant agricol ar putea generea in jur de 6 milioane de $ pe an venit.

Costul pentru start-up este in jur de 4000 $/ hectar (preparare, irigare, masini, etc)

10 membrii importanti ai comunitatii de afaceri vor fi invitati sa fie fondatorii acestui Palat al Pacii.


Pentru informatii actuale  despre Meditatia Transcendentala (MT) si cursul de introducere in tehnica MT vizitati site-ul oficial  http://ro.tm.orgDESPRE AUTOR

sorinelb-150x150

Salut! Numele meu este Sorinel Balan si vreau sa-ti urez bun venit pe blogul meu. Scriu saptamanal despre cum poti sa castigi mai mult invatand mai mult despre it, social media, e-learning: stiri, tendinte, strategii, cursuri, tips&tricks.

Pentru a fii mereu în contact cu ultimele noutati, te invit să te abonezi AICI. Stii mai mult, castigi mai mult


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>