Misiune

A ajuta pe fiecare sa inteleaga si utilizeze Managementul Caliatatii Absolute.

A ajuta la definire unie misiuni a intranetului pentru orice organizatie din Romania.

Misiunea intranetului este de a contribui la crearea unei organizatii bazate pe cunoastere pregatita sa devina un actor de baza in noua economie a societatii viitoare bazate pe cunoastere. Intranetul, fiind o aplicatie web based si un mediu Internet la scara organizatiei, va pregati organizatia pentru competitia globala a viitoarei economii, economia Internet si va fi un instrument indispensabil in migrarea ei spre o organizatie bazata pe cunoastere.

Misiunea Companiei

De a aduce clientilor o noua calitate, Caliateta Absoluta, de ii educa sa aleaga acest tip de calitate cerand-o pe piata si oferind-o la randul lor. De a desini si poztiona in SERP principalele cuvinte cheie cu care lucrez, si de a transforma aceste cuvinte in gateways spre modelele de afaceri. De a pune bazele unei gandiri integrate a retelelor – Internet, Intranet, Extranet, Transnet. De a contribui prin fiecare actiune la revenirea Paradisului pe Pamant. 

VTAO  – Vizual, Tactil, Auditiv, Olfactiv, Gustattiv, Transcendent

VAD aceasta afacere care se desfasoara relaxat, intr-o casa la curte sau intr-o perpetua vacanta la mare sau la munte in paradisul naturii si totusi in dinamica si freamatul celui mai dinamic fenomen de pe planeta – Internetul. Sunt pe malul marii in cel mai perfectionat si mai mobil mobile entrprises, mobil pentru simplul motiv ca se afala in hamacul meu, din care contemplu rasaritul soarelui dupa care imi cobor privirea asupra laptopului si lucrez pana la apus, cu mici pauze pentru sucuri si dejun cu fructe. La apus ridic privirea si contemplu apusul soarelui. Vad atmosfera clara, curata a unei zile de vara in care de pe munte se vede marea. 

SIMT cum aceasta afacere imi aduce atingrea naturii. Simt atingerea frunzelor si a ierbii pe care umblam desculti vara in timp ce lucram la laptop. Ceea ce defineste tactil Shop 4 Heaven este pe de o parte atingerea claviaturii laptop-ului si pe de alta parte atingerea cu picioarele goale a nisipului sau ierbii sau scurtele perioade de mers descult prin zapada.

AUD muzica relaxanta atunci cand lucrez acasa sau aud fasaitul valurilor marii atunci cand lucrez pe malul marii. Aud zgomotul cascadelor atunci cand lucrez la munte leganat de hamac cu laptopul in brate. Aud strigatul mut de bucurie al ingerilor care vegheaza la progresul perpetuu al paradisului pe pamant. 

MIROSUL brazilor sau parfumul teilor vara sau mirosul aerului sarat al brizei marii este mirosul afacerii pe care o visez. 

GUSTATIV Gustul care se asociaza cu Shop 4 Heaven este gustul luminii, este gustul fructelor naturale si a salatelor de legume prospete si sanatoase. Curcubeul, simbolul Paradisului este lumina alba perceputa multicolor. Cel mai bun gust asociat Shop 4 Heaven este deci gustul salatei de fruncte. 

SIMTUL INTERIOR – TRANSCENDENTA – Traiesc permanent repaosuul si odihna transcendentului, bucuria de a fi pur si simplu. 


DESPRE AUTOR

sorinelb-150x150

Salut! Numele meu este Sorinel Balan si vreau sa-ti urez bun venit pe blogul meu. Scriu saptamanal despre cum poti sa castigi mai mult invatand mai mult despre it, social media, e-learning: stiri, tendinte, strategii, cursuri, tips&tricks.

Pentru a fii mereu în contact cu ultimele noutati, te invit să te abonezi AICI. Stii mai mult, castigi mai mult


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>