Invincibilitate pentru fiecare natiune

Cu o incertitudine politica si economica in crestere proliferarea problemelor cu refugiatii si relaxarea iminenta a controlului frontierelor, fiecare natiune din lume  manifesta o teama crescinda fata de influentele negative din exterior.

Toate natiunile sint in fata unei probleme pe care nici un guvern nu este actualmente capabil sa o rezolve. Pe de o parte, esecul in a proteja natiunea de fortele negative arata o lipsa in capacitatea de aparare a tarii, pe care nici un guvern suveran, responsabil, nu o poate accepta. Pe de alta parte a recurge la o politica restrictiva sau protectionista este in egala masura daunator intereselor natiunii pe termen lung: astfel de masuri nu sint numai demonstrat inefective, dar deasemeni restring libertatea individuala, inabusind schimbarile constructive intre natiuni si culturi, sporesc tensiunea internationala, si primejduiesc unitatea internationala. Un principiu universal in natura este ca coerenta interna poseda capacitatea de a respinge influentele externe, in timp ce sistemele incoerente sint usor penetrate de perturbari din exterior. Acest principiu al invincibilitatii este ilustrat in fizica, in mod clar, ca Efectul Meissner, si in functionarea unei natiuni ca Efectul Maharishi.

View SlideShare presentation or Upload your own.

Efectul Maharishi este o tranzitie de faza spre o stare mai ordonata si mai armonioasa a  vietii asa cum a fost masurata prin scaderea criminalitatii, violentei, accidentelor si  imbolnavirilor, si imbunatatirea conditiilor economice si a altor indicatori sociologici.  Oamenii de stiinta care au descoperit acest efect l-au denumit astfel in onoarea lui  Maharishi Mahesh Yogi, care a prezis cu 30 de ani in urma ca numai o mica parte din  populatie participind la programul Meditatiei Transcendentale poate fi suficienta pentru  imbunatatirea calitatii vietii intregii societati. 

Validare stiintifica Peste 40 de studii stiintifice riguroase au demonstrat reducerea evenimentelor negative cum ar fi: crimele, accidentele, turbulenta sociala si conflictele internationale – si cresterea tendintelor pozitive cum ar fi prosperitatea economica, prin Efectul Maharishi. Studiile au aratat ca efectul Maharishi poate fi creat de nu mai mult decit radacina patrata din un procent din populatia unei natiuni, provincii sau oras mare practicind impreuna intr-un singur loc, Tehnologia Vedica a lui Maharishi.

Un singur grup de numai 7000 de indivizi implementind aceasta tehnologie, s-a demonstrat ca poate genera Efectul Maharishi pentru intreaga lume, asa cum a fost masurat prin eliminarea centrelor de conflict, cresterea armoniei internationale, imbunatatirea indicatorilor economici si a altor indicatori globali ai bunastarii.

Evitind amenintarea la adresa comunitatii internationale Aceasta este un program fundamentat stiintific pentru a oferi protectie tuturor natiunilor prin alianta cu Legea Naturala. Adevarul este ca fara acest progran nici o natiune nu este actualmente capabila sa se protejeze pe sine impotriva dezordinilor create de influentele externe. Daca acesta masura nu va fi adoptata de guverne atunci foarte curind acordul asupra relaxarii controlului frontierelor va supravietui numai cu numele, raminind numai in conventii scrise dar fara nici o legatura cu realitatea practica. In practica, fiecare guvern, pentru propria lui securitate, va incepe sa ridice un zid al Berlinului in jurul natiunii – economic, politic si cultural – cu consecinte dezastruoase pentru integrarea, cooperarea si armonia internationala.

O alegere pentru fiecare natiune Fiecare guvern  se afla acum in fata unei alegeri clare : sa continue sa traiasca in teama de perturbari exterioare cu toate repercursiunile ei negative sau sa creeze prin Efectul Maharishi o armura invincibila pentru natiune, pentru a opri patrunderea influentelor negative in tara. Toti conducatorii responsabili ai Natiunilor Europei si lumii sunt indemnati sa adopte imediat tema administratiei naturii si sa se bucure de  forta, eliberare de temeri, si relatii armonioase cu toate natiunile.

Legea naturala ofera singura cale de rezolvare a acestei dileme cruciale. Legea Naturala ofera o formula stiintifica bazata pe legea naturala pentru a creea o armura invincibila pentru fiecare natiune.

View SlideShare document or Upload your own. (tags: hagelin invincibility)

Influenta grupurilor de dinamica constiintei asupra stocurilor pietei si a evenimentelor si tendintelor nationale si internationale

Un amplu studiu facut la MIU si intitulat “Influenta grupurilor de dinamica constiintei asupra stocurilor pietei si a evenimentelor si tendintelor nationale si internationale” a aratat ca în 1982-1983 de fiecare data cînd numarul celor care practica dinamica de grup a constiintei la MIU îm Fairfield, Iowa, a fost de 1600 sau mai mult, a existat o crestere a pozitivitatii în tendintele economice, politice si sociale. Atunci cînd numarul celor de la MIU a scazut negativitatea si turbulenta a erupt la nivel national si international. 

În timpul perioadelor de sapte zile care au urmat nivelelor de participare la maxima în grupul de dinamica a constiintei la MIU, media zilnica a cresterii stocului pietei a fost de 47 de ori mai mare decît în restul anului: 6,6 puncte / zi fata de 0,14 puncte/zi. Acest rezultat a fost puternic semnificativ din punct de vedere statistic: p=.0004. 

Numere mari la MIU au creat coerenta în constiinta nationala si internationala.

A) Sfîrsitul lunii martie si aprilie 1982Inflatia lunara cea mai micadin ultimii 4 aniAlegeri pasnice în El SalvadorB) August 1982Încetarea luptelor în Liban
C) Octombrie si începutul lui noiembrie 1982Venitul personal în US creste cu 0,7%India si Pakistan au primele convorbiri prietenoase din ultimii 10 aniChina si URSS încearca sa restabileasca legaturile
D) Decembrie 1982În timpul lui Decembrie 1982 2000 de oameni participand la grupul de dinamica constiintei din Italia au compensat scaderea nivelului la MIU si au mentinut coerenta în constiinta colectiva.Ridicarea legii martiale în Polonia.URSS si SUA propun reducerea arsenalelor nucleare.
E) Aprilie 1983Productia industriala a SUA creste cu 2,1%, cea mai mare crestere din ultimii opt ani. Venitul individual creste cu 0,8 %Încrederea cumparatorilor americani este cea mai mare înregistrata vreodata.

Numere mici la MIU insuficiente pentru a mentine coerenta în constiinta nationala si internationala.

F) Iunie si iulie 1982Lupte în FalklandInvazie în Liban, bombardamente în BeirutEscaladarea razboiului Iran Irak
G) Septembrie 1982Noi lupte în Liban, masacru în BeirutRevolte de masa în Polonia
H) A doua parte a lui noiembrie 1982 Violente civile în Washington DCI) Mijlocul lui aprilie 1983Bombardarea Ambasadei SUA în BeirutJ) Prima parte a lui mai 1983Tornade în Vestul mijlociu si Estul SUARevolte în Warsovia, Polonia.

Îmbunatatirea calitatii vietii în 1982 si în primul trimestru al lui 1983 în ansamblul US reflecta puternica influenta a grupurilor de crearea coerentei de la MIU si Colegiul MIU al legii naturale.

Stocul pietei, Balanta de venituri si plati si valoarea dolarului fata de monedele straine (Lira engleza, Francul elevetian, Marca germana si Yenul Japonez) toate au crescut pe masurace numarul în programul de super-radianta la MIU a crescut. Oamenii de stiinta de la MIU au descoperit ca aceasta corelatie pozitiva între cresterea numarului în programul de super-radianta si cresterea acestor indicatori ai fortei economice a SUA este puternic semnificativa din punct de vedere statistic. 

Indicatorii economici principali au crescut sapte luni la rînd, septembrie 1982-martie 1983

  • Produsul National Brut a crescut cu 5,8 procente si indicele stocurilor care are la baza peste 3000 de companii a crescut cu 16,5 % pentru primul trimestru al lui 1983 
  • Productivitatea la nivel national în sectorul ne-agricol a crescut cu 4,4 % în primul trimestru al lui 1983, cea mai mare crestere în ultimii doi ani. 
  • Preturile de vînzare au scazut pentru primul trimestru al lui 1983 – cel mai mare declin trimestrial din 1952. 
  • Preturile consumatorului cresc numai cu 0,1 % în martie, cea mai mica crestere lunara în 18 ani, facînd economia aproape lipsita de inflatie timp de cinci luni. 
  • Somajul scade cu 0,6 % în primul trimestru din 1983. 
  • Criminalitatea scade cu 4 procente în 1982 
  • Accidentele de circulatie scad cu 10,7 procente în 1982; rata de accidente pe pasager-mila cea mai scazuta din istoria natiunii. 
  • Rata de mortalitate infantila scade cu 4% în 1982 la cea mai joasa rata înregistrata vreodata. 
  • Rata divorturilor scade cu patru procente în 1982, prima scadere în douazeci de ani 
  • Testele scolare de Aptitudini verbale si matematice cresc în 1982 pentru prima oara dupa 14 ani.

 

 

--