Filantropia nu se bazeaza pe legile fizicii clasice si logicii obisnuite. Logica spune ca daca dai ramai fara. Filantropia are la baza credinta ferma ca undeva in profunzimi este destul si oricat ai da, nu ramai fara ba chiar se inmulteste prin daruire.

Filantropia nu e logica e translogica. Parintele Galeriu ne amintea mereu acesta lege a informatiei pe care daca o dai ramai tutusi cu ea. Mai mult daca dai informatie ea se inmulteste. Invatarea sporeste in retea. Daca arunci o informatie in retea ea se imbogateste, reteaua o sporeste. Filantropia este antientropica, este forta care reinvereseaza mersul implacabil al sitsemelor spre dezordine maxima.

GG nu este one time grant ci face o alianta pe termen nelimitat cu cei care daruiesc sugerandu-le prin actiunea sa ca cei care dau au de unde da, cei care dau primesc din alta parte inzecit si acest izvor este nesecat.

Ca sa dai o singura data un grant s-a mai vazut, e de dincolo dar si din aceasta lume, e de dincolo pentru ca dai si e din aceasta lume pentru ca dai o singura data. Dar ca sa oferi un grant fara limita de timp este din alta paradigma.


DESPRE AUTOR

sorinelb-150x150

Salut! Numele meu este Sorinel Balan si vreau sa-ti urez bun venit pe blogul meu. Scriu saptamanal despre cum poti sa castigi mai mult invatand mai mult despre it, social media, e-learning, intranet: stiri, tendinte, strategii, cursuri, tips&tricks.

Pentru a fii mereu în contact cu ultimele noutati, te invit să te abonezi AICI. Stii mai mult, castigi mai mult