MODA poate fi o Cale spre perfectionare de sine asa cum este Calea Florilor, Calea Ceaiului etc?

MODA este Calea pe care o imbracam si care ne imbraca. Ea deriva din prima imbracare in lumina si adauga culoare si forma luminii clare primordiale care ne este prima haina.

Astazi cand printarea 3D patrunde in productia de haine si accesorii, cand chiar si creatia de moda poate fi asistata de calculator, si va voi prezenta un curs foarte util in acest sens, voi incepe prin a imi afirma un credo cu privire la moda.  Va voi prezenta mai intai viziunea mea si apoi cateva cursuri utile pentru cei care se ocupa de diverse segmente ale modei sau sunt doar consumatori mai mult sau mai putin avizati. Pentru mine este doar o provocare in domeniul cunoasterii pentru ca nu sunt nici una dintre acestea.

Hainele sunt a doua piele a noastra asa cum casele noastre sunt o atreia piele a noastră. Ca a doua piele a noastra moda are funcția de a permite schimburile cu mediul. Calea pe care o purtam este moda. Iar moda poate fi si ea o Cale. Haina ne protejeaza sau a ne face să comunicam cu lumea exterioară. Moda creaza îmbrăcăminte în acord cu starea de spirit a societății. Culorile si formele modei reprezintă starea de spirit a oamenilor.

Moda Corporate este diferita de de moda casual din concediu. În rai omul a fost gol și aceasta reprezenta starea lui de spirit în perfectă armonie cu natura. Moda este un limbaj de forme si culori. Moda introduce omul in societate, in natura și in cosmosul și-l ajuta să se integreze în toate mediile. Haine naturale, simple, usoare vor ajta oamenii sa se integreze in cosmos și sa comunice cu alte persoane. Culorile la moda se pot potrivi cu starea ta de spirit. Moda perfectă trebuie să vă dea același usurinta si simplitate pe care o aveam in Paradis.

Moda este o forma de nostalgie a paradisului. În mod ideal trebuie sa te simti ca si cum ai fi gol. În mod ideal interfata dintre tine si societate sau natură trebuie să fie atât de prietenoasa, atât de ușoara încât să nu o simți. Moda trebuie să fie o interfață atât de perfecta încât trebuie să fii una cu cosmosul, una cu natura sau una cu comunitatea ta. Perfect integrat. Mai mult moda poate fi un mod de iluminare. Moda creaza haine si accesorii care te fac conștient de corpul tău și de structurile sale subtile. De multe ori moda ne ajuta să se ne simtim corpul nostru, sa fim constienti de cenestezia noastra. A iti simți corpul tau este doar începutul in drumul care duce spre experinta celor mai subtile nivele ale fiintei.

Moda lucreaza cu culori și acest lucru te poate face sa-ti simti starea de spirit și sentimentele tale, să fi conștient de diferite stări de spirit. Moda poate fi un mod regal de a te cunoaște. Moda este, de asemenea, un punct de control, o modalitate de a controla progresul, evoluția ta spirituală. Este un dialog continuu cu progresul tau spre imparatia lui Dumnezeu.


DESPRE AUTOR

sorinelb-150x150

Salut! Numele meu este Sorinel Balan si vreau sa-ti urez bun venit pe blogul meu. Scriu saptamanal despre cum poti sa castigi mai mult invatand mai mult despre it, social media, e-learning, intranet: stiri, tendinte, strategii, cursuri, tips&tricks.

Pentru a fii mereu în contact cu ultimele noutati, te invit să te abonezi AICI. Stii mai mult, castigi mai mult