Da ati citit bine e PARANORMAIL adica un email PARANORMAL. Ideea a plecat de la faptul ca se spune ades, si pe drept, ca aceasta comunicare electonica formala ne blocheza sau inhiba canalele de comunicare neformale sau daca vreti mai pretentios PARANORMALE, sau extrasenzoriale. Fiecare avem un atavism in acest sens si va propun o idee de e-mail care sa-l dezvolte.
Imaginati-va un mail ca oricare, eu as vrea, gmail cu un add-on. Intri in new message si iti apare sus o optiune cu o lista de domenii, flori, carti, carti de joc, copaci, fructe….

Selectezi sa zicem flori si iti apar sapte flori cu radio-buttons si poti face check pe una sa zicem ca am ales o orhidee. Scriem mesajul si dam send. Cand destinatarul primeste mesajul un alert il anunta You’v got ParanorMail ! Da clic si se deschide lista de flori din care o selecteaza pe cea la care crede ca amica lui s-a gandit cand i-a scris. Selecteza orhidea/ sau nu si este anuntat de succes sau… mai exerseaza. Pluginul ar trebui sa tina si o evidenta statistica si sa face niste evaluari ale progresului.

Cat e de important? Am spune ca pentru profesorul Draganescu “nerecunoasterea fenomenologicului, a neformalului, – intim legata de creativitate ca functie a omului in univers – ar putea prezenta un mare pericol pentru succesul universului nostru in cosmos.” Ortofizica.


DESPRE AUTOR

sorinelb-150x150

Salut! Numele meu este Sorinel Balan si vreau sa-ti urez bun venit pe blogul meu. Scriu saptamanal despre cum poti sa castigi mai mult invatand mai mult despre it, social media, e-learning, intranet: stiri, tendinte, strategii, cursuri, tips&tricks.

Pentru a fii mereu în contact cu ultimele noutati, te invit să te abonezi AICI. Stii mai mult, castigi mai mult