Daca te-ai gandit cel putin odata in viata sa publici o carte, memoriile, amintirile din copilarie, un album de poze de familie, un model portfolio book, un material pentru o teza de doctorat sau lucrarea de doctorat, etc probabil ca te intereseaza ce am scris mai jos.

Stiai ca astazi datorita tehnologiei POD este posibil sa publici o carte, un cantec sau un film cu aproape zero costuri de productie si pe deasupra ele sa-ti fie distribuite de Amazon,com, cea mai mare librarie din lume?

Nu, nu este un hoax, este o revolutie tacuta in publishing. Deviza revolutiilor nu mai este astazi “ocupati garile” ci… ocupati Amazon,com :)
Mai jos sunt cateva cursuri MOOC de la Udemy (easy login cu FB) despre sistemul POD – Print on Demand de la CreateSpace si Kindle, ambele de la Amazon,com - Earth’s Biggest Selection.si o carte,  .
Cursurile de mai jos iti scutesc mult timp pt ca stii exact ce sa faci ca sa iesi cu proiectul tau la Amazon,com,. Poti opta si pentru Kindle si pentru createspace pt ca sunt medii diferite, Kindle e doar virtual pe cand createspace trimite print on paper la cumparator acasa si banii la autor in cont. Kindle doar banii la autor.
 
CURSURI

Book Publishing Passive Profits- Kindle, Ibooks, Createspace
 - autori si publisheri: descoperiti cum sa va publicati singuri cartile pe multiple platforme.
Learn How To Get Your Book On CreateSpace - Kindle poate ca depaseste printul pe hartie dar acesta inca se vinde si poate ajuta vanzarile tale de carte Kindle.
Amazon Kindle Blueprint –  Un ghid pas cu pas care iti arata cum sa-ti publici o carte pe Amazon Kindle.
How To Publish Your Book on Kindle – Un ghid de la A la Z care iti arata cum sa-ti publici singur cartea la Kindle. De la selectia ideii la transpunerea ei si apoi la publicare. Start to finish guide on how to self publish your book on Kindle. Idea selection, writing through to getting published
How to Publish Your First Kindle Book in 7 Days or Less – Creare cartilor Kindle, publicare si promovare la indemana oricui. Invata cum sa-ti publici singur o carte in 7 zile sau mai putin.
CARTE

DESPRE AUTOR

sorinelb-150x150

Salut! Numele meu este Sorinel Balan si vreau sa-ti urez bun venit pe blogul meu. Scriu saptamanal despre cum poti sa castigi mai mult invatand mai mult despre it, social media, e-learning, intranet: stiri, tendinte, strategii, cursuri, tips&tricks.

Pentru a fii mereu în contact cu ultimele noutati, te invit să te abonezi AICI. Stii mai mult, castigi mai mult