Daca te-ai gandit cel putin odata in viata sa publici o carte, memoriile, amintirile din copilarie, un album de poze de familie, un model portfolio book, un material pentru o teza de doctorat sau lucrarea de doctorat, etc probabil ca te intereseaza ce am scris mai jos.

Stiai ca astazi datorita tehnologiei POD este posibil sa publici o carte, un cantec sau un film cu aproape zero costuri de productie si pe deasupra ele sa-ti fie distribuite de Amazon,com, cea mai mare librarie din lume?

Nu, nu este un hoax, este o revolutie tacuta in publishing. Deviza revolutiilor nu mai este astazi “ocupati garile” ci… ocupati Amazon,com :)
Din august 2007 cand CreateSpace, an Amazon Business, a lansat Books on Demand Self-Publishing Service for Authors expresia a vazut lumina tiparului nu mai are sens. Apoi totul a fost mutat pe platforma proprie KDP:  https://kdp.amazon.com/
Incepe cu aceasta pagina si vizualizeaza materialul video f scurt de aici:  https://kdp.amazon.com/en_US/
Mai jos sunt cateva cursuri MOOC de la Udemy (easy login cu FB) despre sistemul POD – Print on Demand de la  https://kdp.amazon.com/ ,  de la Amazon,com - Earth’s Biggest Selection.si o carte,  .
Cursurile de mai jos iti scutesc mult timp pt ca stii exact ce sa faci ca sa iesi cu proiectul tau la Amazon,com,.
How to Self Publish Your Book Using Amazon’s KDP – video tutorial  >>> https://youtu.be/bqDONKs6rs8
Amazon KDP Print and Ebook Tutorial  >>>  https://youtu.be/5rJC7wx5fUY
 

DESPRE AUTOR

sorinelb-150x150

Salut! Numele meu este Sorinel Balan si vreau sa-ti urez bun venit pe blogul meu. Scriu saptamanal despre cum poti sa castigi mai mult invatand mai mult despre it, social media, e-learning, intranet: stiri, tendinte, strategii, cursuri, tips&tricks.

Pentru a fii mereu în contact cu ultimele noutati, te invit să te abonezi AICI. Stii mai mult, castigi mai mult