Proiecte

Proiecte in care am lucrat si proiecte in curs sau in stadiul de idee, viziune sau in derulare.

Proiecte de afaceri, proiecte de responsabilitate sociala si proiecte personale.

Proiectul Internet

Management si adminstrare pentru cel mai mare web portal bancar din Romania si a celor peste 20 de site-uri conexe. Portalul BCR a fost in tot acest timp pe locul unu la Alexa intre portalurile bancare si s-a pozitionat pe primele locuri in SERP la principalele cuvinte cheie care ne defineau afacerea.

Proiectul Intranet

Plecand de la un simplu si inocent act de cunostere, lectura unui articol numit Intranetul viitorul corporatiilor am inceput sa visez si sa invat participativ acest nou concept, Intranet, care promitea atat de mult.

Desi in primul moment facusem doar un nucleu de cateva pagini care putea fi accesat in LAN am gasit ca ideea este excelenta si am democratizat-o in, probabil primul articol de know how despre intranet din Romania. Aratam in articolul Intranet pentru toti publicat in Computer World (IDG) – (16) 16-30 Sept 1997, ca orice organizatie isi poate crea un intranet cu investitie zero. Citam aici Public Network care spune ca Intranet ROI este de 2000% in 6 luni.

Proiectul Extranet

Am realizat prima structura si primele pagini ale portalului Extranet BCR.

Social Media

Am facut parte din Social Media Task Force si am fost primul din banca ce a introdus pe Intranet elemente de social media, am creat primele bloguri si am creat un Intranet web 2.0 care incuraja, si imputernicea utilizatorul sa creeze continut. Am facut un curs de microbloging pe platforma romaneasca de microbloging Cirip.ro. Nominalizat 2009 la RoBlogFest.  Sunt blogger din 2004.

CSR

Am facut prima versiune a site-ului TNB, despre care la vremea respectiva Radu Beligan afirma incurajator : “un site de nivel international”, prima versiune a site-ului Bisericii Sf Silvestru cu binecuvantarea parintelui Galeriu, site-ul Societatii Romane de Recuperare, site-ul Societatii Romane de Anestezie, al scoalii generale 39 si al altor doua licee, site-ul AMTR.

Am localizat Portalul Global al AMTR

Lumi virtuale

Primul sustinator al ideii BCR in Second Life.

E-commerce

Studiez affiliate marketing de la lansarea conc-commerceeptului de catre Amazon,

e-Learning

Am sustinut pe Intranet proiectul primei universitati corporatiste: U BCR, am creat un curs despre Intranet pe platforma de e-learning a BCR. Am urmat cursuri online pe platforme romanesti intre care un mini MBA si am urmat cursuri MOOC pe majoritatea platformelor existente. Sunt affiliat UDEMY.


DESPRE AUTOR

sorinelb-150x150

Salut! Numele meu este Sorinel Balan si vreau sa-ti urez bun venit pe blogul meu. Scriu saptamanal despre cum poti sa castigi mai mult invatand mai mult despre it, social media, e-learning: stiri, tendinte, strategii, cursuri, tips&tricks.

Pentru a fii mereu în contact cu ultimele noutati, te invit să te abonezi AICI. Stii mai mult, castigi mai mult


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>