Arta

Voi include in acesta categorie cateva proiecte care au avut o tangenta cu arta, uneori cu arta pe calculator.

Ele nu denota neaparat inclinatii artistice sau talente speciale in arta ci o deschidere, o stradanie, un entuziasm vizavi de arta.

Cand lucram la ITC, primul meu loc de munca, am inventat o noua forma de arta plastica – “pictura”, mai mult un fel de pictura in cutit, in plstelina. Am numit acest curent miscarea plastilinistilor. In acele vremuri la rechizite se primea foarte multa plastilina pentru sigilii. Acest plus de material ne-a furnizat idee de a crea mici opere de arta folosind platilina. In laboratorul 1.2 a existat si prima expozitie a plastilinistilor.

La ITC am organizat cativa ani la rand o expozitie de pictura cu lucrarile copiilor salariatilor. Aceasta a devenit traditie si se oganiza apoi in fiecare an cu sutinerea sindicatului – Dl Carutasu.

Un alt proiect artistic a fost programul de poezie aleatoare pe calculator. Am scris cu ajutorul lui Stefan Diaconescu un program in Assiris care utiliza un generator de numere aleatoare care amesteca cuvinte in stil dada.

Am participat la festivalul Cantarea Romaniei la sectiunea eseu.

diploma cantarea-romaniei by Sorinel Balan

Am fost manager al Gupului de Poezie si muziva Terra: Radu si Ana Comsa, Romeo Ghiur, Lelia Munteanu, Gabriel Dumitrache. care a participat in Cantarea Romaniei pana in faza finala.

 


DESPRE AUTOR

sorinelb-150x150

Salut! Numele meu este Sorinel Balan si vreau sa-ti urez bun venit pe blogul meu. Scriu saptamanal despre cum poti sa castigi mai mult invatand mai mult despre it, social media, e-learning: stiri, tendinte, strategii, cursuri, tips&tricks.

Pentru a fii mereu în contact cu ultimele noutati, te invit să te abonezi AICI. Stii mai mult, castigi mai mult


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>