Educatie

Nu am avut tangenta directa cu acest domeniu al educatiei dar am putea integra la aceasta categorie cateva proiecte sau idei de proiecte sau cateva contributii la alte proiecte.

Am putea spune ca in cadrul unei categorii pe care am putea sa o numim educatia pentru excelenta profesionala am dezvoltat ideea numita Calea profesiunilor in cadrul careia am publicat intr-o publicatie interna, Calea bancherului, un articol pledoarie pentru aceasta idee.

Sigur teoria se poate extinde la orice profesie, care daca este social necesara, poate deveni, asa cum sustine si Zen si arta repararii motocicletei – Robert M. Pirsig , o cale de dezvoltare personala si de ce nu de iluminare personala.

Studieez fenomenul MOOC. Portalurile care ofera MOOCs sunt:  UdemyUdacityKhan AcademyEdXCourseraiversityFuturelearnopen2studynovoedopenlearning,canvas. Vezi mai multi furnizori la agregatorul coursetalk. Un site de monitorizare pentru noi ste si mooc.ca . Te abonezi si primesti periodic un newsletter cu ultimele cursuri. Intentionez sa creez un curs la Udemy,

premium extrem de complex:

How to Build an Online Teaching Career and Make Money Online


The Wide World of MOOCs

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>