Intranet

Proiectul Intranet a inceput cu o idee, un articol, Intranet pentru toti, si un nucleu de pagini pentru Intranetul Bancorex,

Apoi un nucleu de pagini tot in HTML pentru intranetul Bancoop si in fine cu un nucleu de pagini in html pentru Intranetul BCR dar care in final s-a dezvoltat intr-un Intranet cu Sharepoint 2003 pentru o organizatie de 10000 de oameni.

Intranetul creat de mine a fost apreciat in Comitetul Executin al BCR ca un activ important al organizatiei si a fost evaluat la 88% cu Intranet Review Toolkit.

Nikname-ul meu atribuit de colegii de organizatie a fost in acea perioada Intranet Daddy.  Imi doresc ca intr-o buna zi sa mi se atrbuie si nickname-ul Transnet Daddy.


DESPRE AUTOR

sorinelb-150x150

Salut! Numele meu este Sorinel Balan si vreau sa-ti urez bun venit pe blogul meu. Scriu saptamanal despre cum poti sa castigi mai mult invatand mai mult despre it, social media, e-learning: stiri, tendinte, strategii, cursuri, tips&tricks.

Pentru a fii mereu în contact cu ultimele noutati, te invit să te abonezi AICI. Stii mai mult, castigi mai mult


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>