Articole Intranet

sps-aps3

​Taticul Intranetului

Intr-o zi la o sedinta cu mai multe departamente cineva incercand sa ma identifice mi-a spus: nu sunteti dvs ……,”taticul intranetului”? Nu m-am gandit niciodata in acesti termeni dar probabil eram. Eu construisem Intranetul de la viziunea si cateva pagini in HTML pana la un Intranet cu Sharepoint, probabil unul dintre cele mai mari si mai bune din tara la acea vreme.

Trebuie sa-mi asum acest brand si sa pun experienta mea exemplara la dispozitia natiunii, in limitele confidentialitatii. Pana la urma articolele mele nu sunt decat filtrarea cu dragoste a marilor surse despre subj si restuirea lor cu entuziasm. Este interiorizarea unei experiente universale.

Cred ca, deoarece am avut proiecte pentru probabil primele intraneturi din RO si am scris un articol de know how despre intranet inca din 1997, Intranet pentru toti, probabil unul dintre primele despre acest subiect din RO, as incerca sa revendinc aceasta titulatura in RO. Se opune cineva? Revendica altcineva titulatura? Am putea eventual forma un club Intranet Romania care sa ofere anunal impreuna cu un partener media premii de excelenta pentru Intraneturi romanesti.

Public Network spunea prin 97 ca Intranet ROI este de 2000% in 6 luni. E o buna premiza de la care sa incepem revolutia Intranet in Romania.

Comunicarea calităţii şi calitatea comunicării
Echipe Virtuale
“Gaştile inteligente” ale Intranetului
Intranet pentru toti
Intranetul – o comunitate de practică
Intranetul si brandul personal
Intranetul – sistemul nervos al corporaţiei
Un Intranet Captivant
Viziunea portalului Intranet


DESPRE AUTOR

sorinelb-150x150

Salut! Numele meu este Sorinel Balan si vreau sa-ti urez bun venit pe blogul meu. Scriu saptamanal despre cum poti sa castigi mai mult invatand mai mult despre it, social media, e-learning: stiri, tendinte, strategii, cursuri, tips&tricks.

Pentru a fii mereu în contact cu ultimele noutati, te invit să te abonezi AICI. Stii mai mult, castigi mai mult


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>