Am vazut reduceri masive la pretul televizoarelor inlusiv o reducere de 500 de RON la un LG cu diagonala de 81.

Cred ca asta se intampla deoarece la usa bate Ultra HD-ul, Televizor 3D Ultra HD 4K LG, 213 cm, care desi este inca foarte scump ar putea deveni mai accesibil la serie mare in curand.

Am auzit pareri de genul: cine da atatia bani, nu ai nevoie in apartament ca e prea mare.

De multe ori la romani se practica un joc pagubos care este de genul eu sunt cel mai sarac, ba eu sunt. Eu am un televizor cu tub ca sunt modest, nu-mi permit. Nu sunt de acord cu filosofia asta perdanta. Traiesc in acest secol si ca sa ma bucur de tehnologia lui. Eu mi-am pus internet cand Soros a distibuit gratuit internetul prin PCNET si mi-am luat HD Ready imediat ce a aparut. Si nu regret pentru ca am un Home cinema 5.1 care face ca filmul sa merite timpul pierdut. Nu prea ma uit la filme dar daca tot pierzi un timp de ce sa nu ai o experinta totala, de ce sa nu ai un grad de imersiune cat mai mare in subiect. Nu poti intra in conventia filmului, fie el si un documentar, de pe un televizor cu tub care zornaie cand il dai mai tare. Eu am alergat ca si copilot intr-un shakedown si stiu ce inseamna atmosfera de raliu si pot compara cu ce simti cand vezi Tokio Drift pe un home cinema pe care le dai putin mai tare: creste gradul de realism, intri in conventie. Ii respect mai mult  pe cei care nu au TV  decat pe cei care spun ca merge si un TV cu tub ca degeaba dai un ban pe tehnologie de varf ca se perimeaza. Pai cu logica asta esti mereu in secolul 19 pentru ca niciodata nu vei gasi ceva care sa nu se perimeze in special cand vorbim de IT si audio video. Cand mi-am luat HD Ready diagonala 81 am dat pe el 3000 RON si acum un Full HD tot de 81 este 900. Am pierdut eu ceva? NU, este pretul platit ca sa stau in fata la spectacolul secolului 21. Dupa mine pregramele TV nici pe departe nu se ridica la calitatea tehnologiei pe care o avem dar rarele filme care mai sunt bune vreau sa le vad ca pe vremea lui Shakespeare cand vip-urile primeau un loc chiar pe scena, vreau sa fiu in mijlocul actiunii cand ca veni televiziunea interactiva. Shivanada avea o vorba: daca esti hot macar fura coroana regelui deci as traduce invers daca un film tot imi fura timpul macar sa nu simt nimic.

Televizorul 3D Ultra HD 4K LG, 213 cm poate fi o experienta totala dar trebuie sa ai mai intai filosofia normala, filosofia care sa-ti permita.

La LG ULTRA HD detaliile sunt extraordinare si ele dau viata imaginii.

Televizorul LG Televizorul Ultra HD ofera un nou nivel de calitate a imaginii, la o rezolutie de 4 ori mai mare decat cea FULL HD. Calitatea imaginii este incredibil de vie si clara, chiar si la distante apropiate de televizor. Televizorul LG Ultra HD satisface privitorul cu detalii fara cusur, ridicand standardul afisarii vizuale la un nivel inalt.

ULTRA HD va invita intr-un teritoriu neexplorat al rezolutiei suprinzatoare de 8.3 megapixeli, oferind imagini extrem de detaliate si clare. Acesta afiseaza de patru ori mai multi pixeli decat FULL HD si de 8 ori mai mult decat HD. Bucurati-va de cea mai inalta calitate a imaginii din istoria televizoarelor!

Foarte important, conversia rezolutiei aduce imaginile normale la calitatile extraordinare Ultra HD cu ajutorul tehnologiei avansate LG. Chiar daca nu beneficiati de acces la continut ULTRA HD, va puteti bucura de o calitate superioara a televizorului ULTRA HD cu aproape orice continut disponibil.

Datorita rezolutiei Ultra HD si ecranul gigantic de 84 inci, experienta vizuala este mai mult decat o simpla vizionare. Imaginile vii la scara mare a ecranului te vor face sa te simti ca si cum te-ai afla prezent in scena.

Cu o putere de 50W dezvoltata de Sistemul de boxe 2.2, televizorul Ultra HD este echipat cu 2 woofere, oferind o profunzime incredibila. Acum ai posibilitatea de a te bucura din plin de calitatea filmelor la tine acasa


DESPRE AUTOR

sorinelb-150x150

Salut! Numele meu este Sorinel Balan si vreau sa-ti urez bun venit pe blogul meu. Scriu saptamanal despre cum poti sa castigi mai mult invatand mai mult despre it, social media, e-learning, intranet: stiri, tendinte, strategii, cursuri, tips&tricks.

Pentru a fii mereu în contact cu ultimele noutati, te invit să te abonezi AICI. Stii mai mult, castigi mai mult