Teoria Absoluta a Prosperitatii  elaborata de  Maharishi Mahesh Yogi

1. Deoarece Campul Unificat al Legii Naturale este baza comuna a tuturor legilor naturii, procesul evolutiei este natura insasi a vietii si in aceasta este saminta nelimitatei prosperitati conducind natural viata spre nivele superioare de evolutie. Prosperitatea este inerenta in natura vietii si de aceasta se bucura fiecare.

Natura vietii este de a progresa din ce in ce mai mult. Continua satisfactie si prosperitate poate fi cistigata numai cind individul devine mai creativ cu fiecare zi. Prosperitatea nelimitata poate fi cistigata numai prin alianta cu infinita creativitate a naturii – alianta cu Campul Unificat al Legii Naturale – alianta cu Guvernul Naturii.

2. Creativitatea infinita este calitatea campului de inteligenta pura, starea fundamentala a tuturor legilor naturii si sursa intregii creatii. Inteligenta pura este totul, detine totul, si creaza totul. Este un camp al infinitei prosperitati.

3. Curbindu-se inapoi in el insusi intr-un proces de auto-interactie, cimpul de inteligenta pura creaza in propria sa Unitate Absoluta intreita valoare a cunoscatorului, procesului cunoasterii si obiectului cunoscut – Rishi, Devata si Chandras – din care emerg toate valorile infinit diversificate ale intregului univers.

4. Infinitul dinamism auto-referential al campului de inteligenta pura, creand necontenit intregul univers din el insusi, este in mod absolut auto-suficient.

5. Campul de inteligenta pura poate fi experimentat de individ ca o stare a constiintei pure, cea mai simpla forma a constiintei, Sinele, prin tehnologiile Maharishi ale Stiintei Vedice.

6. Cind constiinta individului este inradacinata in starea constiintei pure, infinita creativitate a campului de inteligenta pura este accesibila in fiecare gind si in fiecare actiune. Toate posibilitatile sunt deschise individului in care fiecare impuls al dorintei este sustinut de infinita inteligenta si creativitate a Naturii.

7. Cind prin practica de grup a Meditatiei Transcendentale si Programului TM Sidhi constiinta colectiva a natiunii este insufletita cu valorile inteligentei pure, intreaga natiune se bucura de creativitate infinita, auto-suficienta absoluta, si prosperitate nelimitata (Efectul Maharishi).

8. Cind atit constiinta individuala cit si cea colectiva sunt active in valoarea infinitei inteligente, fiecare efort creator al fiecarui individ isi gaseste utilitatea si scopul in implinirea nevoilor altora , astfel incit intreaga societate creste in productivitate si incepe sa reflecte infinita prosperitate, creativitate si auto-suficienta a Naturii.

9. Cind constiinta lumii creste in valorile infinitei inteligente prin Efectul Maharishi, prosperitatea fiecarei natiuni sustine prosperitate fiecarei natiuni. Darul unic al Legii Naturale pentru fiecare tara este savurat de fiecare alta tara, astfel incit fiecare natiune , si lumea ca intreg, se ridica la auto-suficienta absoluta si prosperitate nelimitata.

10. Darul ultim al prosperitatii conferit de ridicarea la starile superioare de constiinta in lume prin aplicarea Stiintei Vedice a lui Maharishi este realizat atunci cind fiecare impuls al dorintei este instantaneu implinit de simpla intentie. Nimeni nu va fi lipsit de ceva, fiecare va poseda tot ce are nevoie sau doreste iar fericirea si implinirea vor domni pe pamint.

audio >>>


DESPRE AUTOR

sorinelb-150x150

Salut! Numele meu este Sorinel Balan si vreau sa-ti urez bun venit pe blogul meu. Scriu saptamanal despre cum poti sa castigi mai mult invatand mai mult despre it, social media, e-learning, intranet: stiri, tendinte, strategii, cursuri, tips&tricks.

Pentru a fii mereu în contact cu ultimele noutati, te invit să te abonezi AICI. Stii mai mult, castigi mai mult