MEDITATIA TRANSCENDENTALA – CURSUL DE PROFESORI (TTC)

Crearea paradisului pe Pamanat este cel mai dorit proiect din intreaga istorie a rasei umane. Profesorii de Meditatie Transcendentala sunt fondatorii Paradisului pe Pamant. Ei au acest rol regenerativ in istoria omenirii.

“Profesorii de Meditatie Transcendentala soptesc suprema cunoastere a vietii, care poate ridica orice persoana umana la nivelul suprem de realizare umana – Constiinta Unitatii – si pot crea o lume a progresului deplin, pacii, armoniei si abundentei – Paradisul pe Pamant pentru intreaga omenire. Mari si intelepti sunt Profesorii de Meditatie Transcendentala.” – Maharishi

Devenind un profesor certificat al programului MT vă calificti pentru a ghida pe alţii în experienţa starilor mai rafinate de constiinta şi sursa gândului,  domeniul  constiintei pure transcendentale. Cu o şoaptă veti putea  transforma viata unui om, deschizandu-l spre potenţialul neexploatat din adancul constiintei lui, care poate îmbogăţi fiecare aspect al vieţii lui.

Cursul de studiu pentru a deveni un profesor de TM include cinci luni de învăţare concentrata la o locatie cu rezidenţă, departe de grijile vieţii de zi cu zi,  în care veti învăţa fiecare aspect al procesului prin care cineva poate contacta sursa gandului de la baza mintii sale. Participanţii ka TTC se bucura de practica de două ori pe zi a programului MT şi TM-Sidhi , materiale video cu Maharishi, studiu şi practică, alimentatie organica lacto-vegetariena, cazare care include cameră privată şi baie.

Se depun toate eforturile pentru a oferi sprijin financiar pentru curs, şi fiecare oportunitate este luată in consideratie pentru a vă oferi un loc in care sa predati tehnica TM odată ce aţi absolvit cursul.

Esti practicant MT si vrei sa faci cursul? Viziteaza site-ul http://www.enlightenedleadershipprogram.org/

Un film excelent al lui Tony Nader