TEHNOLOGIA lui MAHARISHI pentru CAMPUL UNIFICAT 
Rezolvarea problemelor guvernamentale, crearea unei civilizatii ideale pe pamant.

Tehnologia Maharishi bazata pe Campul Unificat reuneste cunoasterea legii naturale, descoperita printr-o apropiere obiectivaa stiintei moderne, cu experienta directa a legii naturale furnizata de apropierea subiectiva a vechii Stiinte Vedice. 

Aceasta integreaza cunoasterea campului unificat pusa în lumina de fizica cuantica, cu experienta subiectiva a campului unificat obtinuta prin Meditatia Transcendentala. Aceasta apropiere integrata a cunoasterii însufleteste campul unificat în constiinta individului, aducand spontan gandirea si actiunea în acord cu legea naturala, astfel încat individul se bucura de întregul suport al tuturor legilor naturale în toate aspectele vietii. 

Numai o tehnologie bazata pe cunoasterea intregului potential al legii naturale – care se afla în campul unificat – poate fi complet echilibrata si holistica, si numai o astfel de tehnologie poate capta puterea de organizare infinitaa naturii pentru a îmbogatii toate aspectele vietii.

Rezolvarea problemelor guvernamentale

Gustul Utopiei, (primul experiment a avut loc pe dec. 17 – ian. 6 – 1984)
 

In acelasi val de inspiratie, Universitatea de Management Maharishi si-a propus în aceasta perioada sa dea o mostra din gustul Utopiei întregii umanitati. Sapte mii de experti în tehnologia Maharishi bazata pe Campul Unificat s-au reunit în aceasta perioada la MIU pentru a crea în colectiv o puternica influenta de coernta în întreaga lume. 

Aceasta demonstratie unica de coerenta globala, avandu-si originea într-un punct si raspandindu-se în toate partile lumii, va inspira guvernele sa urmeze acest exemplu în propriile tari si sa creeze un grup de experti în Tehnologia Maharishi bazata pe Campul Unificat astfel încat tendintele negative sa nu mai apara în tara, legea si ordinea sa fie spontan mentinute si administratia sa devina simpla, efectiva, fara probleme si fara elemete de teama si pedeapsa. Poporul si guvernantii se vor bucura de o libertate reala. 

“Este o bucurie de a declara ca odata cu descoperirea campului unificat al tuturor legilor naturii si dezvoltarea tehnologiei campului unificat si cu autoritatea de care fiecare guvern se bucura în tara sa, nu mai exista nimic care sa nu poata fi realizat de un guvern suveran. Acum, nu numai ca fiecare guvern poate sa depaseasca toate problemele, dar el poate si sa atinga orice nivel de dezvoltare dorit”

Maharishi

CAMPUL UNIFICAT
Campul unificat este descris de teoria supergravitationala a fizicii cuantice ca un camp de inteligenta pura, supersimetric (perfect echilibrat), non-abelian (interactionand cu el însusi, care genereaza particulele fundamentale si fortele naturii prin infinita sa dinamica auto-referentiala la scala Plank de functionare a naturii (10 la -33 cm sau 10 la -43 sec) dand nastere infinitei diversitati a universului.   

STIINTA MODERNA, STIINTA VEDICA

Descoperirea campului unificat ca o realitate autoreferentiala prin abordarea obiectiva a stiintei moderne, experienta acestei realitati auto-referentiale ca cea mai simpla stare a constiintei umane – constiinta transcendentala – castigata prin cunoasterea subiectiva a vechii Stiinte Vedice asa cum a fost recent pusa în lumina de Maharishi, si beneficiile acestei experiente verificate printr-un mare volum de cercetari stiintifice au dat nastere Tehnologiei lui Maharishi pentru Campul Unificat, care antreneaza individul sa functioneze de la nivelul de auto-referinta al functionarii naturii astfel încat echilibrul perfect al naturii, suprema eficienta, puterea infinita de organizare si creativitatea nelimitata sunt accesibile în viata zilnica. 

UTOPIA

Tehnologia lui Maharishi pentru Campul Unificat a plasat umanitatea în pragul utopiei – civilizatia bazata pe campul unificat. Fortele si tendintele în societate vor fi mantinute în directie evolutiva, aducand împlinirea tuturor domeniilor de responsabilitate guvernamentala, inclusiv administratia, educatia, apararea, sanatatea, reabilitarea, economia si agricultura.

GUVERNARE 

Administratia fara probleme

Tehnologia lui Maharishi pentru Campul Unificat aplicata administratiei ofera fiecarui guvern acea suprema eficienta cu care natura guverneaza universul, fara a modifica sistemul actual de guvernare în vreun fel. 

Acest frumos demers care aduce legea nationala în alianta cu legile naturii întareste guvernarea si îmbunatateste destinul natiunii într-un mod atat de echilibrat si natural încat crearea unei societati ideale poate fi o realitate pentru orice natiune suverana într-un timp oricat de scurt ar dori. 

In a sa Teorie Absolutaa Guvernarii, Maharishi spune ca fiecare guvern indiferent de sistemul sau, este o oglinda inocenta a natiunii sale. Forta si succesul guvernului depind de forta si integritatea constiintei nationale. Deoarece guvernul îsi trage inspiratia si vitalitatea din constiinta colectiva a oamenilor este esential ca guvernul sa faca tot ce poate pentru a mentine cea mai înalta calitate a constiintei nationale. 

Toate fortele si tendintele în tara sunt fundamental guvernate de legi ale naturii. Campul unificat, fiind izvorul legilor naturii, sustine toate aspectele vietii natiunii si astfel este utilizabil oriunde. Mai mult, modul de a însufletii campul unificat în constiinta nationala este deasemeni la indemana oriunde, in fiziologia creerului fiecarui individ din orice tara. Astfel fiecare guvern are deja în populatia sa tot ceea ce ar putea fi necesar pentru a face viata împlinita si natiunea ideala. Este doar o problemade a sti cum sa utilizezi cea mai pretioasa resursaa natiunii – fiziologia creerului fiecarui cetatean. 

“Fiziologia creerului uman este acel hardware al computerului cosmic, care, printr-o programare personala, poate utiliza software-ul cosmic al naturii pentru a realiza orice.” -Maharishi

Din fericire numai o proportie egala cu radacina patrata din unu la suta din populatia unei tari (un procent putin mai ridicat pentru o tara cu o populatie mica) care practica Tehnologia Maharishi a Campului Unificat în orice loc din tara este suficienta pentru a trezi din plin constiinta nationala. Ceea ce este înca si mai fericit este ca orice grup, indiferent de educatie sau statut economic, poate fi antrenat sa obtina acest efect dorit. Ceea ce este însa cel mai fericit lucru este ca MIU este pregatita sa antreneze astfel de grupuri în campusurile sale din Iowa si Washington DC sau în orice tara la invitatia guvernului acesteia, universitatilor, organizatiilor publice sau private, sau a oricarui om care doreste binele natiunii. 

Guvernele s-au bucurat întotdeauna de un rol parintesc în a aduce un maximum de fericire popoarelor lor. Beneficiile pe care Tehnologia lui Maharishi pentru Campul Unificat le aduce în toate domeniile vietii sunt atat de extensiv documentate de cercetari stiintifice încat orice sef de stat poate adopta, fara rezerve, aceasta cunoastere practica a campului unificat pentru a împlini aspiratia sa de a face maximum pentru poporul sau si pentru lume. 

Acum cunoasterea campului unificat si accesibilitatea tehnologiei campului unificat creeaza o obligativitate morala pentru fiecare guvern de a-si baza administratia pe puterea infinita de organizare a campului unificat al legilor naturii. 

 

EDUCATIE

Dezvoltarea geniului creator.

Sistemul Integrat de Educatie Maharishi bazat pe Campul Unificat ofera o noua abordare a procesului educational în care fiecare lectie este predata cu referire la cunoasterea întregii discipline si sursa tuturor disciplinelor se arataa fi campul de inteligenta pura pe care elevul îl experimenteaza în starea cea mai simpla a propriei lui constiinte, constiinta transcendentala. 

Elevul se dezvolta cu constiinta ca toate ramurile cunoasterii sunt diferite moduri ale propriei lui inteligente. Geniul sau creator înfloreste pe masura ce constiinta sa se identifica din ce în ce mai mult cu inteligenta pura, campul unificat al tuturor legilor naturii. Instinctiv gandurile sale sunt corecte, el nu face greseli si comportamentul sau este spontan evolutiv. El dezvolta calitatea de cetatean ideal – capacitatea de a împlini propriile interese si simultan de a promova interesele întregii societati. 

Numeroasele beneficii ale acestui sistem integrat de educatie au fost verificate printr-un mare volum de cercetari stiintifice si sunt în continuare demonstrate de de înalta calitate a vietii studentilor MUM si de concentrarea lor naturala în studiile academice de la nivelul primar pîna la cele mai înalte grade (Ph.D). 

Aceasta abordare bazata pe campul unificat, care ajuta ca viata sa fie traita în deplin acord cu legile naturii, poate fi usor introdusa pentru a împlinii telurile oricarui sistem de educatie fara a mai fi nevoie sa se revizuiasca programa existenta. Educatorii din toate tarile sunt invitati sa adopte  acest sistem ideal de educatie. 

APARARE

Victorie înainte de razboi

Contributia lui Maharishi în domeniul apararii este invincibilitatea pentru fiecare natiune. Tehnologia lui Maharishi bazata pe Campul Unificat ofera aparare absoluta prin aceia ca elimina însasi nevoia de aparare împiedicand aparitia oricarui inamic. Aceasta abordare promoveaza viata în acord cu legile naturii, mentine tendintele evolutive în tara si radiaza influente care sustin viata în toate directiile, impiedicand automat nasterea unui inamic. 

Aceasta va intarii orice strategie de aparare nationala existenta în orice tara si va aduce natiunii încredere în sine, o abundenta venita din interior si zorii adevaratei libertati în invincibilitate, chiar si celor mai mici natiuni. 

Nevoia de aparare îsi are izvorul în teama, care este cauzata de stress. Cand educatia nu învata oamenii sa gandeasca si sa actioneze spontan în acord cu intregul potential al legilor naturii, provocand stress, teama, si slabiciune si creand nevoia de aparare 

Mijloacele distructive de aparare pot în cel mai bun caz sa lase inamicul în stare de teama, care serveste numai la amanarea confruntarii. Istoria arata ca mijloacele distructive de aparare s-au dovedit sinucigase pentru orice natiune. Din fericire acele zile vor apune în curand. 

Simtul predominant de raspundere observat astazi în familia natiunilor cu privire la utilizarea armelor nucleare demonstreaza cresterea celei mai fericite si delicate calitati a vietii – dorinta liderilor lumii de a asigura securitatea fara a distruge viata. Aceasta nobila cautare a conducerii lumii îsi gaseste împlinirea în în tehnologia Maharishi a Campului Unificat care ofera o aparare absoluta hranind viata. 

Aceasta abordare bazata pe campul unificat a ridicat apararea de la nivelul ignorantei si cruzimii pe culmile întelepciunii si compasiunii. Hranind sufletul tuturor natiunilor, fiecare natiune se va bucura de invincibilitate. Victoria înainte de razboi este chemarea de trambita a apararii bazate pe campul unificat. 

SANATATE

Anularea procesului de îmbatranire.

In domeniul sanatatii aportul lui Maharishi bazat pe campul unificat promoveaza simultan sanatatea individului si sanatatea colectiva a natiunii aducînd viata în acord cu întregul potential al legilor naturii. 

Acest demers duce la o perfecta integrare a mintii, corpului si comportamentului si elimina dezechilibrul, nelasand nici o sansa slabiciunii de a ramane la orice nivel al vietii – individual, national si international. 

Eternitatea, o calitate a campului unificat, este însufletita la fiecare nivel al vietii prin aceasta abordare a sanatatii bazata pe campul unificat. Aceasta aduce sanatate perfecta si longevitate individului si natiunii. Sanatatea perfecta este marcata de capacitatea de a utiliza întregul potential creator al vietii în starea de de realizare. 

Cercetarile stiintifice extinse indica îmbunatatiri în toate ariile sanatatii, inclusiv în oprirea procesului de îmbatrînire, prin Tehnologia Maharishi a Campului Unificat. (Referinte- Rapoarte de cercetare stiintifica în sapte volume, peste 3000 de pagini). 

REABILITAREA

Refacerea echilibrului.

Sistemul de reabilitare integrat Maharishi bazat pe campul unificat elimina stresul si reface echilibrul în individ si in mediul sau. El elimina elementele negative în viata, promoveaza tendintele evolutive si ofera un mijloc perfect de reabilitare aducînd în mod firesc viata spre o traire în acord cu toate legile naturii. 

Aceasta abordare ideala pentru prevenirea crimei si reabilitare a fost validata de cercetari stiintifice extensive, inclusiv studii în închisori care arata îmbunatatirea sanatatii fizice si mintale, reducerea negativitatii si ostilitatii si reducerea recidivismului. Ea a fost deasemeni folosita în sentinte experimentale ca o alternativa pozitiva la încarcerare. 

Acum este în puterea fiecarui guvern sa goleasca penitenciarele si sa sustina viata în deplina ei demnitate. 

ECONOMIE

Realizarea prosperitatii

Contributia Sistemului Economic Integrat Maharishi bazat pe Campul Unificat este nelimitata deoarece creativitatea, baza oricarei prosperitati si progres este plenar însufletita în campul unificat. Cand campul unificat este viu în constiinta nationala, afacerile si industria sunt lipsite de probleme si împlinirea incununeaza prosperitatea. 

AGRICULTURA

Abundenta din interior

Sistemul de Agricultura Maharishi bazat pe Campul Unificat creaza un perfect echilibru în natura. Toate legile naturii sustin solul, samanta, vremea si fermierul. Anotimpurile vin la timp. Abundenta nationala este recolta agriculturii bazata pe campul unificat. 

Cursuri de management bazatape campul unificat. 

- cursurile de educatie pentru conducere sunt deschise la Washington DC. Vor fi la îndemana pentru nivelul cel mai înalt al liderilor în toate domeniile majore ale societatii cursuri în timpul saptamînii si cursuri la sfarsit de saptamîna. Alte cursuri de diferite durate vor fi tinute pentru administratori si viitori lideri. 

DESCOPERIREA CAMPULUI UNIFICAT 

Unificarea celor patru forte fundamentale ale naturii.

 

Tehnologii electronice si nucleare,  Tehnologia Maharishi a Campului Unificat Asa cum arata figura, campul unificat este fundamentul tuturor celorlalte nivele ale legilor naturii, incluzand nivelele electronice si nucleare. De aceea identificarea cu campul unificat aduce avantajul infinitei creativitati si puteri de organizare a tuturor legilor naturii fiecarui individ si fiecarei natiuni. 

Calitati ale campului unificat

Deoarece campul unificat este un camp al tuturor posibilitatilor, calitatile campului unificat sunt nenumarate. Cateva din aceste calitati sunt descrise aici în lumina teoriei supergravitationale a fizicii cuantice pentru a da o idee asupra beneficiilor pe care tehnologia campului unificat le poate aduce vietii individuale si colective. 

1. Echilibru perfect - supersimetrie: simetria campurilor bose si fermi. 
2. Invincibilitate
 - un camp gauge îsi sustine dinamic propria simetrie. 
3. Auto-referintialitate 
- proprietatea non-Abeliana de auto-interactie. 

4. Auto-suficienta- un camp gauge unificat, continand întreaga fizica interactioneaza numai cu el însusi. 
5. Creativitate infinita- izvorul legilor naturii – de la aceasta sursa unificata, ruperea secvential dinamica a simetriei da nastere tuturor particulelor si fortelor naturii.
6. Dinamism infinit - fluctuatiile cuantice la scara Plank exprima infinitul dinamism.
7. Putere de organizare infinita- densitatea Hamiltoniana a campului unificat exprima dinamica totala a legilor naturii. 
8. Toate posibilitatile - toti operatorii invarianti gauge locali sunt generati de dinamica la scara Plank. 
9. Eternitate - invarianta translationala a timpului, a densitatii Lagrangiene a campului unificat.
10. Autoalimentare - procesul evolutiv este sustinut de eternul continuum al auto-interactiei campului unificat. 

Toate calitatile frumoase, evolutive înfloresc spontan în viata individului si a colectivitatii pe masura ce mintea se familiarizeaza cu campul unificat. Acest lucru a fost amplu verificat de cercetari stiintifice extinse în domeniul fiziologiei, psihologiei, sociologiei si ecologiei si demonstrata în vietile a milioane de oameni si îmbunatatirea calitatii vietii natiunilor de pe toate continentele în ultimii 30 de ani. Aceste realizari stau la baza initiativei noastre globale de a aduce gustul dulce la utopiei intregii umanitati si de a invita familia noastra de natiuni sa creeze colectiv civilizatia ideala bazata pe campul unificat în generatia noastra​.


Anuntul aparut in Time, News Week, International management si o serie de publicatii din intrega lume. Lista aici in dr imaginii

​​TEHNOLOGIA lui MAHARISHI pentru CAMPUL UNIFICATContacteaza un instructor MT http://ro.tm.org/ DESPRE AUTOR

sorinelb-150x150

Salut! Numele meu este Sorinel Balan si vreau sa-ti urez bun venit pe blogul meu. Scriu saptamanal despre cum poti sa castigi mai mult invatand mai mult despre it, social media, e-learning, intranet: stiri, tendinte, strategii, cursuri, tips&tricks.

Pentru a fii mereu în contact cu ultimele noutati, te invit să te abonezi AICI. Stii mai mult, castigi mai mult