Viziune

Viziunea vietii noastre, a afacerilor, a modului de a trai si a invata este o viziune localizata a Imparatiei lui Dumnezeu.  

Viziunea – trebuie sa arunce o punte intre traditie si modernitate. Viziunea noastra trebuie sa decripteze Sacrul in Profan, Paradisuul ascuns sau camuflat in viata de zi cu zi.

Viziunea noastra pastreaza paradisul dar ii adauga tehnologia, pastreaza natura dar adauga cultura. Stau in paradisul naturii, fac afaceri pe net daruind lucruri utile si frumoase si castig pentru a-mi realiza cele mai mari vise si proiecte care fac parte din planul Domnului pentru mine.

Business Vision

Afacerile mele pe Internet vor satisface, pe langa celelalte nevoi umane, cea mai profunda, mai fundamentala si mai originara nevoie a omului – nevoia de a se reintoarce in paradis. Voi intari si voi satisface in acelasi timp nostalgia originilor. Voi oferi produse si servicii care au acelasi calitati cu cele ale Absolutului: simplitate, usurinta de utilizare, securitate, evolutie.

Vom oferi un model nou de a face afaceri, o Cale pentru fiecare profesiune, un mod nou de a conduce o afacere Absolute Quality Management (AQM) si un nou marketing – Absolute Quality Marketing.

AQM este un management al proceselor de la baza lor in starea cea mai simpla a constiintei umane.

 
DETALIU

Misiunea, vizune, valori cheie, legacy

filosofia

Filosofia personala este aceia a descoperirii sacrului in profan. Orice activitate profana poate fi o cale spre absolut. Orice activitate are imprimata in ea codul secret al creatiei lumii. Aplecandune peste orice activitate profana ea ne poate revela dinamica cosmosului si ne poate poate oferi o Cale spre Absolut.  In munca noastra noi recreem cosmosul din nou si din nou.

misiunea

A ajuta pe fiecare sa inteleaga si utilizeze Managementul Caliatatii Absolute.

valorile cheie

Valorile dupa care ne ghidam sunt expresia la nivel relativ a valorilor absolute, transcendente. Cele mai mari valori sunt pentru noi iubirea, linistea, pacea interioara, coerenta, simplitatea, usurinta, efortul minim, comunicarea, bucuria si fericirea, creativitate si activitate.

obiectivele vietii

A crea un startup care sa exprime, sa fie prima mutatie a viziunii noastre. El trebuie sa fie arka noii ere. Acesta va intruni multe profesii si activitati codul cosmic al fiecaruia.

obiective pe termen scurt

Inet byz taking up

motivul personal – de ce

Pentru ca salvarea tarii, a lumii, a cosmosului depinde de individ. Eu trebuie sa ma port ca si cum totul depinde de mine. Nu pot lasa pe altcineva. Nu pot spune eu voi fi programator si las pe alcineva sa inchida circuitul fundamental al cosmosului. Eu trebuie sa faca asta prin chiar profesia mea.

bordul personal

Iulia- marketing, Domi – games :)

mentenanta si verificarea performantei

Charts, time sheets, rapoarte de evolutie

testamentul spiritual

Ce las in urma mea ? Cat de mare, de importanta, de unica trebuie sa fie lucrarea mea pentru ca ea sa lase totusi o urma in uriasul ocean de pesonalitati proeminente ale planetei. Va fi testamentul spiritual pentru familie, pentru comunitatea profesionala sau locala sau va tinti mai sus ?

codul etic

Noi respectam libera alegere ca demnitatea suprema a omului. Respectam dreptul fiecaruia de a crea, dreptul la inspiratie, la Gratia Divina. Respectam individul. Intelegem ca cel mai important lucru este ca fiecare sa fie el insusi.

MEDIUL DE AFACERI

Mediul de afaceri este internetul pentru ca iti permite un start-up aproape zero si are toate caracteristicile Imparatiei: este simplu de utilizat, nu necesita efort, deplasari, manipulari de marfuri, obiecte. Este pur informational. Il darui si ramai cu el. Cu el poti fi oriunde in paradisul naturii si totusi in miezul afacerilor. Poti face o campanie de marketing fiind in excursie la manastiri, poti lansa un produs fiind in creierul muntilor, poti face bani bronzandu-te la mare sau pe o insula in Pacific, poti face avere in timp ce dormi. Materia prima este informatia care asa cum spunea Parintele Galeriu “o dai sit totusi ramai cu ea”. Informatia este de natura spiritului.

CONCEPTUL DE LUCRU

LOCATIA
Este un principiu de tip “Business everywhere” pentru permite o intreprindere virtuala, o “mobile company” dar poate fi localizata pentru inceput acasa, in balcon, in parc. Dar in timp ea necesita o casa la curte, orientata spre soare, ecologica, cu instalatii de energie regenerabila ( soare, vant (panouri solare, izolare termica perfecta). O casa spatiul obiect in care trecerea de la natura la cultura se face treptat. Trecerea de la casa la gradina va fi gradata. Se va aplica conceptuil “My office in a tree” prin care se va crea un spatiu de lucru intr-un copac pentru a simti in centrul coroanei lui acea senzatie descrisa de Eliade.

DEZVOLTAREA PERSONALA
Shop 4 Heaven permite o permanenta dezvoltare personala. Invatarea permanenta este impusa de Internet care este cel mai dinamic fenomen de pe planeta.

DESCRIEREA AFACERII

Magazin de programe de afiliere. Tema site-ului – shop 4 heaven. Voi mari contentul utilizand tot spatiul de la hypermart. Voi aplica la toate programele bune si voi curati site-ul de programe ineficiente. Voi folosi toate regulile de promovare a site-ului.
In timp voi migra de la magazinul de tip tuti fruti la cateva mari teme cu domenii separate si apoi la cateva zeci de site-uri cu domenii separate pe cuvinte  cheie incercand sa devin master of keywords sau Lord of the keywords.
Voi infiinta o firma pentru a face totul legal.

Angajare colaboratori pentru programe two tiered.
Posibilitatea tinerii unor cursuri de afaceri pe Internet -e-ntreprenour idea.

Deschiderea spre noi oportunitati de afaceri pe net si in lumea reala.

 

declaratia de intentie

Eu traiesc acum o viata echilibrata, plina de iubire, abundenta, si miracole, care este fluenta si usoara.

Eu sunt centrat si plin de energie si iubire.

Eu radiez iubirea pura spre fiecare om din jurul meu si aceasta iubire este contagioasa.

Prezenta mea pe aceasta planeta va avea un impact pozitiv asupra vietilor a milioane de oameni.

Eu am acum relatii positive, iubitoare cu fiecare pe care il vad si il intalnesc.

Simpla mea prezenta comuta energia oamenilor intr-o stare pozitiva.

Eu atrag in viata mea pe acei oameni care ma pot ajuta sa realizez mai multa iubire, pace, si abundenta si pentru care eu pot face  reciproc acelasi lucru.

Eu sunt sanatos, in mare forma fizica, sunt frumos in interior si aceasta frumusete este exteriorizata in tot ceea ce fac.

Sunt intr-o constanta conexiune cu Dumnezeu si experimentez un constant suras interior la vederea uimitoarelor miracole pe care le experimentez in fiecare zi.

Eu sunt plin de o gratitudine care ma inunda permanent pentru abundenta si miracolele din viata mea.

Orice am nevoie vine in viata mea automat, fara efort.


DESPRE AUTOR

sorinelb-150x150

Salut! Numele meu este Sorinel Balan si vreau sa-ti urez bun venit pe blogul meu. Scriu saptamanal despre cum poti sa castigi mai mult invatand mai mult despre it, social media, e-learning: stiri, tendinte, strategii, cursuri, tips&tricks.

Pentru a fii mereu în contact cu ultimele noutati, te invit să te abonezi AICI. Stii mai mult, castigi mai mult


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>